Idyllisk natur og vinbyer på stribe
Del
Vælg mellem 3.966 sommerhuse Destinationer under Rheinland-Pfalz
Lejlighed til 3 personer i Gerolstein.
Komfortabel ferielejlighed i stueetagen til 3 personer i Gerolstein, 17 km vest for Daun. Da huset ligger på et bjerg, er der trapper ned til lejligheden. Der er en dejlig fælles have og en legeplads findes kun 100 m fra huset. En svømmehal kan man nå på 5 minutter i bil. Emne nr. 354-DE-54568-02.
Hyggelige landskaber ved floderne, grønne dale, slotte, borge og dejlige vandreruter – i Rhinlandet kan man svælge i idylliske naturscenarier og nyde de lokale specialiteter.

Sommerhus Rheinland-Pfalz – Idyllisk natur og vinbyer på stribe

Rheinland-Pfalz ligger i den sydvestlige del af Tyskland og er en delstat med cirka 4 millioner indbyggere, som fordeles på de tyndtbeboede bjergområder Eifel, Hunsrück, Pfälzer Wald og Westerwald og de meget tætbeboede byområder Kaiserslautern-dalen, Nahedalen, Pirmasens-Saarbrücken-området, Ahrdalen og Rhindalen samt Mainzog og Koblenz.

Turisme har en stigende økonomisk betydning i Rheinland-Pfalz; det drejer sig især om Moseldalen og vinbyerne langs Rhinen. Også kurstederne i Eifel har mange besøgende.

Omtrent 70% af den tyske vinhøst kommer fra Rheinland-Pfalz, og det er især i områderne ved Ahr, Rhinen, Mosel-Saar-Ruwer og Nahe, vindyrkningen finder sted. Hyggelige landskaber ved floderne, grønne dale, slotte, borge og dejlige vandreruter – her kan man svælge i idylliske naturscenarier og nyde de lokale specialiteter.

Rheinland-Pfalz er også præget af bjergområderne Westerwald, Eifel med vulkantoppe, Hunsrück og Pfälzer Wald og dalstrøgene omkring Rhinen, Lahn, Mosel og Nahe. Landskabet kan være lidt råt og der er nogle gange langt imellem beboede områder.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Rheinland-Pfalz

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Rheinland-Pfalz? Så skal du bestille jeres feriehus Rheinland-Pfalz på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Rheinland-Pfalz for enhver smag, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Rheinland-Pfalz, som skal danne rammen om jeres ferie Rheinland-Pfalz.

Lej sommerhus Rheinland-Pfalz

Hos os er udlejning af sommerhuse Rheinland-Pfalz nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rheinland-Pfalz eller den feriebolig Rheinland-Pfalz som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rheinland-Pfalz

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når det kommer til sommerhusudlejning Rheinland-Pfalz. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.