Vinparadiset ved floden
Del
Vælg mellem 1.170 sommerhuse
Rækkehus til 4 personer i Gunderath.
Rækkehus til 4 personer i Center Parcs Eifel feriepark, omgivet af et vulkansk landskab, ideel til aktive gæster. For børnene er der mange tilbud, fra legepladsen til det subtropiske badeland Aquafun, der garanterer en masse sjov, og til Kids World, en indendørs legeplads, hvor børnene kan lege i timevis. Nürburgring ligger 15 minutters kørsel fra parken, og kan varmt anbefales for alle fans af racerbiler. Emne nr. 354-DE-56767-09.
Vin, hygge, slotte, borge, maleriske landskaber – det er derfor turisterne besøger områderne ved Mosel, hvor der festes mange gange i sammenhæng med vinhøsten.

Sommerhus Mosel – Vinparadiset ved floden

Mosel udspringer i den sydlige del af Vogeserne nær Grand Ballon i Alsace og løber nordpå, vest om Nancy, videre nordpå forbi Metz; den franske del udgør 200 km. Derpå danner floden over en strækning på ca. 30 km grænse mellem Luxembourg og Tyskland og løber herfra i store slyngninger frem til Koblenz, hvor den munder ud i Rhinen.

På stejle skrænter på begge sider af Mosel dyrkes store mængder af vin – overvejende hvidvin – som har taget navn efter floden. Udflugtsbåde bringer turister fra Koblenz ad floden gennem flere sluser til Trier.

Mosel danner sammen med bifloderne Saar og Ruwer det tredjestørste vinområde i Tyskland. De 13.000 ha vinmarker er delt mellem 11.000 avlere, og omkring 70% af vinen tappes af store vinhuse eller kooperativer. Mere end halvdelen sælges under fællesnavne som Piesporter Michelsberg og Zeller Schwarze Katz og er lavet af druen müller-thurgau.

De bedste vine kommer fra de op til 65% stejle vinbjerge ved Bernkastel. Her trives druen riesling i den skiferholdige jord og giver stålagtige, elegante og sprøde vine med den særlige frugt og syre, som også findes i topvine fra Saar og Ruwer — i deres stil verdens bedste vine.

Vin, hygge, slotte, borge, maleriske landskaber – det er derfor turisterne besøger områderne ved Mosel, hvor der festes mange gange i sammenhæng med vinhøsten.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Mosel

Vil du være helt sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Mosel til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Mosel på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Mosel i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Mosel, som skal danne rammen om jeres ferie Mosel.

Lej sommerhus Mosel

Hos os er udlejning af sommerhuse Mosel nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mosel eller den feriebolig Mosel som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Mosel

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mosel. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Rheinland-Pfalz

    Hyggelige landskaber ved floderne, grønne dale, slotte, borge og dejlige vandreruter – i Rhinlandet kan man svælge i idylliske naturscenarier og nyde de lokale specialiteter.
    Lejlighed til 3 personer i Gerolstein.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.