Varmt vinland mellem bjerge og dale
Del
Vælg mellem 2.450 sommerhuse Destinationer under Baden-Württemberg
Lejlighed til 2 personer i Bühlertal.
Lejlighed til 2 personer i stueetagen i landlige omgivelser i udkanten af Bühlertal, 44 km nordøst for Offenburg. Lejligheden er på 65 m³, er lyst og venligt indrettet med terrasse. Emne nr. 354-DE-77830-05.
Baden-Württemberg er et solrigt hjørne i den sydvestlige del af Tyskland, og har en stor produktion af vin. Områder som Rhindalen og Schwarzwald er populære udflugtsmål, som ikke er til at komme uden om. Der er fire store byer og derudover en perlerække af købstæder og landsbyer i det flotte landskab.

Sommerhus Baden-Württemberg – Varmt vinland mellem bjerge og dale

Baden-Württemberg er den sydvestligste delstat i Tyskland og grænser op til Alsace/Frankrig og Schweiz i syd. Regionen er kendt for at være én af de varmeste i Tyskland med de fleste solskinstimer. Det er den tredjestørste af de 16 delstater i befolkning og areal.

Baden-Württemberg er i dag et udpræget og veludviklet industriområde. Særlig efter 2. Verdenskrig oplevede delstaten et kraftigt økonomisk opsving og fik med den laveste arbejdsløshed tilnavnet ’Mønsterland’.

Der findes fire storbyområder - Stuttgart (hovedstad), Mannheim/Heidelberg, Karlsruhe og Freiburg - hvor halvdelen af befolkningen bor. Landområderne er præget af et meget decentraliseret bymønster med mange købstæder og småbyer. Baden-Württemberg har ni universiteter; Tysklands ældste fra 1386 ligger i Heidelberg. I Karlsruhe findes der en berømt teknisk højskole, et kunstakademi samt Tysklands to øverste retsinstanser, Højesteret og Forfatningsdomstolen.

Landskabet i Baden-Württemberg er mangfoldigt med mange turistattraktioner i de fem hovedregioner: Rhindalen, Odenwald, Schwarzwald, Schwäbische Alb samt alpeforlandet. De vigtigste floder er Rhinen, Donau og Neckar. En del af Bodensøen, Tysklands største sø, ligger i Baden-Württemberg.

Baden og Württemberg er de to sydligste vinregioner i Tyskland. De producerer årligt ca. 2 mio. hl, hvilket er lidt over 20% af den samlede tyske vinhøst. 85% af produktionen varetages af moderne lokale kooperativer.

Solen og varmen giver vinene større sukkerindhold i druerne og dermed mulighed for mere alkohol end i andre tyske vine.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Baden-Württemberg

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Baden-Württemberg til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Baden-Württemberg på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Baden-Württemberg for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde netop det feriehus Baden-Württemberg, som sikrer jer en afstressende ferie Baden-Württemberg.

Lej sommerhus Baden-Württemberg

Hos os er udlejning af sommerhuse Baden-Württemberg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Baden-Württemberg eller den feriebolig Baden-Württemberg som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Baden-Württemberg

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det kommer til sommerhusudlejning Baden-Württemberg. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.