Bjergidyl og maleriske vinområder
Del
Vælg mellem 2.659 sommerhuse
Skøn ferielejlighed til 4 personer i Alpirsbach med en smuk udsigt.
Skøn ferielejlighed til 4 personer i Alpirsbach, beliggende lidt uden for byen på en sydvendt skråning med en smuk udsigt over hele dalen. Til lejligheden hører en fælles legeplads og terrasse med grill. Der er 1 km til en sø og ca. 10 km til byen Alpirsbach. Emne nr. 253-RNZ111
Grønne tætte skove, vandfald og bjergtagende søer, smukke gamle kulturbyer, hyggelige landsbyer og huse på pæle er blot nogle af højdepunkterne i Schwarzwald området. Rhindalen er frodig, grøn og mild med vinbjerge og hyggelige landsbyer som perler på en snor.

Sommerhus Schwarzwald – Bjergidyl og maleriske vinområder

Schwarzwald ("den sorte skov") er et malerisk bjerg- og skovområde i det sydvestlige Tyskland, i delstaten Baden-Württemberg. Schwarzwald var tidligere domineret af bøg og almindelig ædelgran. Begge arter er meget skyggende, hvilket betød at skoven var meget tæt og mørk, og deraf kommer navnet Schwarzwald.

De højeste bjerge ligger i den sydlige del af regionen, som grænser op til Schweiz: Feldberg 1493 m, Herzogenhorn 1415 m, og Belchen 1414 m.

Grønne tætte skove, vandfald og bjergtagende søer, smukke gamle kulturbyer, hyggelige landsbyer og huse på pæle er blot nogle af højdepunkterne i Schwarzwald området. Rhindalen (Oberrheintal) er frodig, grøn og mild med vinbjerge og hyggelige landsbyer som perler på en snor.

Besøg den mondæne kurby Baden-Baden, hvis kilder med helbredende virkning har været kendt helt tilbage til romertiden. Eller kør på den smukke bjergvej ’Schwarzwaldhochstrasse’, hvor der findes utallige udsigtspunkter. Her kan man se de karakteristiske Schwarzwald-gårde med deres typiske tag.

Masser af historie, hyggelige bykerne og kultur finder man i de gamle universitetsbyer Heidelberg i nord og Freiburg i syd. Freiburg har en meget smuk domkirke med et højt tårn. Her skal man blot op ad 328 trin for at kunne nyde udsigten fra toppen. Den gamle bymur udgør grænsen til den bilfri indre bydel.

I de højere regioner af Schwarzwald står man selvfølgelig på ski. Der er aldrig langt til et liftanlæg. Pisterne er perfekt til begyndere og børn.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Schwarzwald

Vil du være helt sikker på at få dit drømme sommerhus Schwarzwald til den garanteret laveste pris? Så bestil familiens feriehus Schwarzwald på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Schwarzwald for enhver smag, og derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Schwarzwald, som skal danne rammen om jeres ferie Schwarzwald.

Lej sommerhus Schwarzwald

Hos os er udlejning af sommerhuse Schwarzwald nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Schwarzwald eller den feriebolig Schwarzwald som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Schwarzwald

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Schwarzwald. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Baden-Württemberg

    Baden-Württemberg er et solrigt hjørne i den sydvestlige del af Tyskland, og har en stor produktion af vin. Områder som Rhindalen og Schwarzwald er populære udflugtsmål, som ikke er til at komme uden om. Der er fire store byer og derudover en perlerække af købstæder og landsbyer i det flotte landskab.
    Lejlighed til 2 personer i Bühlertal.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.