Flotte skove og kulturperlen Dresden
Del
Vælg mellem 2.025 sommerhuse Destinationer under Sachsen
Flydende ferielejlighed til 2 personer på søren Geierswalder.
Luksus badeferie. Flydende ferielejlighed til 2 personer med en fantastisk beliggenhed på søen Geierswalder. Moderne arkitektur og stilfuldt interiør kombineret med denne unikke beliggenhed gør opholdet til en uforglemmelig oplevelse. Nyd livet på soldækket eller terrassen med udsigten over det dybblå vand, eller lej en motorbåd, Jetski m.m for en tur på søen. Emne nr. 207-DBS05053AYYYO.
Hovedstaden Dresden har en mangeårig historie som residens for Sachsens kurfyrster og konger og udviklede sig gennem tiden til en vigtig kulturby. Andre populære rejsemål er Erzgebirge, nationalparken "Sachsens Schweiz" og byen Meissen, hvor noget af verdens fineste porcelæn bliver til.

Sommerhus Sachsen – Flotte skove og kulturperlen Dresden

Med sin beliggenhed i det sydøstlige hjørne af Tyskland, er Sachsen omgivet af Polen, Tjekkiet, Bayern, Thüringen, Sachsen-Anhalt og Brandenburg. Mod øst udgør Neisse floden grænsen til Polen, men mere interessant er de bjergkæder, der i syd danner grænsen til Tjekkiet.

Det er særligt populært at tage på vinterferie i Erzgebirge (Malmbjergene), der også er kendt for sine smukke juletraditioner. Området er præget af tætte skove, men da man i 1400-tallet opdagede enorme forekomster af sølv og tin, opstod en række byer langs fødderne af bjergene. Deres navn stammer netop fra de store mængder af metal, der blev hentet op fra undergrunden.

I Sachsen findes der også det berømte klatreområde i ’Sachsens Schweiz’. Området er udlagt som nationalpark, og her kan gæsterne frit vælge mellem cirka 1000 forskellige udfordringer. Det er dog ikke nødvendigt selv at klatre hele vejen op til det imponerende Königstein Slot, der er bygget på en bjergtop. Udsigten er simpelthen enestående – men slottets historie er absolut også turen værd.

Delstatens hovedstad er Dresden, der ligger i en smuk dal ved Elbens bredder. Dalen strækker sig 20 km igennem den gamle kongeby, og omfatter blandt andet Brühls Terrasse, eller ’Europas Balkon’, som ligger lige ned til vandet. I dalen findes også Dresden Svævebane, en bjergjernbane og den kendte bro, ’Blaues Wunder’, der er en del af byens identitet.

Dalen, der er optaget på UNESCO’s verdensarvs liste er ikke til at komme udenom. Dresden har en mangeårig historie som residens for Sachsens kurfyrster og konger og udviklede sig til en vigtig kulturby med berømte bygningsværker, som Frauenkirche, Zwinger og det berømte operahus ’Semperoper’.

Et andet spændende udflugtsmål er byen Meissen, hvor der bliver fremstillet noget af verdens findeste porcelæn.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Sachsen

Vil du og familien have det bedste sommerhus Sachsen til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Sachsen på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Sachsen for enhver smag, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Sachsen, der sikrer jer en afslappet ferie Sachsen.

Lej sommerhus Sachsen

Hos os er udlejning af sommerhuse Sachsen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sachsen eller den feriebolig Sachsen som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sachsen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sachsen. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.