Råt bjergområde med charme
Del
Vælg mellem 577 sommerhuse
Feriehus til 4 personer i Erzgebirge
Fritstående lille feriehus på 55 m² til 4 personer i hyggelige Breitenbrunn/Erzgebirge. Flot beliggenhed ved skoven, med terrasse, grill, legeplads. Emne nr. 354-DE-08359-01.
Erzgebirge har været et vigtigt mineområde helt tilbage fra Middelalderen, men i dag er minerne mere eller mindre arbejdende museer. I stedet udnyttes bjergene i stigende grad som rekreativt område. Oplev de mange charmerende byer ved bjergenes fødder og den flotte natur.

Sommerhus Erzgebirge – Råt bjergområde med charme

Erzgebirge er et flot og råt bjergområde som danner grænse mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. De højeste toppe i Erzgebirge er Fichtelberg (1215 m) og Klínovec (1244 m). Det tyske navn har Erzgebirge fået fra Erz (malm), fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler som helt siden middelalderen har gjort regionen til et kerneområde for minedrift i Europa.

Erzgebirge strækker sig i nordøst-sydvestlig retning i en længde af 150 km og en bredde på gennemsnitlig 40 km. I øst går Erzgebirge over i Elbsandsteingebirge, mod vest i Elstergebirge og den saksiske del af Vogtland. Mod syd er der en markant overgang til det bøhmiske lavland, mens Erzgebirge i nord falder mod lavere områder omkring Elben.

Størstedelen af Erzgebirge fremstår som et plateauland med kun lidt bjergkarakter. Området er dækket af skov med et stort sammenhængende nåletræsbælte. Bjergene udnyttes i stigende grad som rekreativt område, hvor minerne er mere eller mindre arbejdende museer. På grund af den århundredelange minedrift er Erzgebirge et af de geologisk bedst udforskede områder i verden.

Det er særligt populært at tage på vinterferie i Erzgebirge, som også er kendt for en stolt tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri i forbindelse med julefigurer.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Erzgebirge

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Erzgebirge til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Erzgebirge på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Erzgebirge.

Lej sommerhus Erzgebirge

Hos os er udlejning af sommerhuse Erzgebirge nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Erzgebirge eller den feriebolig Erzgebirge som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Erzgebirge

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Erzgebirge. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sachsen

    Hovedstaden Dresden har en mangeårig historie som residens for Sachsens kurfyrster og konger og udviklede sig gennem tiden til en vigtig kulturby. Andre populære rejsemål er Erzgebirge, nationalparken "Sachsens Schweiz" og byen Meissen, hvor noget af verdens fineste porcelæn bliver til.
    Flydende ferielejlighed til 2 personer på søren Geierswalder.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.