Badeferie og spændende byer
Del
Vælg mellem 25.333 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Schleswig-Holstein
Luksuriøst feriehus til 4 personer ved Kappeln, lige ned til fjorden Schleis bred, kun 30 m til vandet. Lavenergihus, Byggeår 2009, Boligareal 88 m². Badeværelset med sauna og spa. Emne nr. 136-DSH301.
Den nordligste del af Tyskland byder på en perlerække af badesteder ved både Nordsøen og Østersøen. Hovedstaden er Kiel der byder på spændende shopping muligheder; det samme gør Flensburg. Lübeck blev en rig by på grund af handel, og har bevaret sit middeladerlig udseende; den er helt klar en udflugt værd.

Sommerhus Schleswig-Holstein – Badeferie og spændende byer

Slesvig-Holsten eller på tysk Schleswig-Holstein er den nordligste tyske delstat. Den er tæt forbundet med den dansk-tyske historie, hvad der bl.a. udtrykker sig i sprogene her. Foruden standardtysk tales nedertysk, dansk, sønderjysk og nordfrisisk.

Turistcentre er de nordfrisiske øer med bl.a. populære Sild, hansabyen Lübeck og vikingebyen Slesvig/Hedeby. Slesvig-Holsten har mange cykelstier. Den i 2007 åbnede Viking-Friser-Vej (Wikinger-Friesen-Weg) følger vikingernes historiske handelsvej langs Slien og Dannevirke.

Schleswig-Holsteins hovedstad og største by er Kiel. Byudvikling og Anden Verdenskrig har kostet Kiel hovedparten af de historiske bygninger, men til gengæld har rollen som flådestation sat sit præg på byen. Lidt uden for Kiel, ved Laboe, findes således et 85 meter højt momument for faldne søfolk. Ved foden af momunentet findes en populær attraktion, ubåden U-995, der er åben for turister.

Hver sommer samles tusinder af små og store sejlskibe til verdens største sejlsportsbegivenhed, Kiel Ugen. Den olympiske havn er udgangspunktet for hovedparten af aktiviteterne, der bliver fulgt af cirka 3 millioner besøgende.

En ferie i Schleswig-Holstein kan imidlertid være meget andet end sol, strand og badeferie i de mange traditionelle badebyer ved Østersøen eller ved Nordsøen. Delstatens næststørste by, Lübeck, er således afgjort et besøg værd. Byen var igennem århundreder centrum for de magtfulde købmænd i Hanseforbundet, og dens rigdom blev afspejlet i arkitekturen. Oplev den smukke by, der har bevaret sit middelalderlige udseende.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Schleswig-Holstein

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Schleswig-Holstein til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Schleswig-Holstein på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Schleswig-Holstein for enhver pengepung, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Schleswig-Holstein, der sikrer jer en afstressende ferie Schleswig-Holstein.

Lej sommerhus Schleswig-Holstein

Hos os er udlejning af sommerhuse Schleswig-Holstein nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Schleswig-Holstein eller den feriebolig Schleswig-Holstein som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Schleswig-Holstein

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Schleswig-Holstein. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.