Landskabsperler ved Alpernes fødder
Del
Vælg mellem 21.502 sommerhuse Destinationer under Bayern
Lejlighed til 2 personer i Reith i Alpbachtal.
Lejlighed til 2 personer beliggende i det grønne, i udkanten af Reith i Alpbachtal. Her kan I nå alle vigtige faciliteter såsom butikker, restauranter, gondolbaner og badesøen på få minutter til fods. I får gratis et Alpbachtal Seenland Card, som giver jer gratis adgang til svømmehaller i området, gårdmuseer, sommerens gondolbaner, den regionale bus og meget mere. Alpbachtal skiområde ligger kun et par kilometer væk og kan nås med skibus, som holder 100 m fra lejligheden. Emne nr. 350-AT-6235-23.
Den tyske del af Alperne ligger i Bayern, der om vinteren byder på en række dejlige skisportssteder mellem maleriske landsbyer i de sneklædte bjerge. München var førhen residensby for kongerne af Bayern, og denne fortid afspejles tydeligt i byens arkitektur; den er altid en udflugt værd.

Sommerhus Bayern – Landskabsperler ved Alpernes fødder

Bayern er med et areal på mere end 70.000 kvadratkilometer den største af Tysklands 16 delstater.

Med sin beliggenhed i det sydøstlige hjørne af Tyskland grænser Bayern til Tjekkiet, Schweiz og Østrig.

Om vinteren er skisportsstedet Garmisch-Partenkirchen, der ligger ved Tysklands højeste bjerg, Zugspitze (2962 m), den oplagte destination. Her findes nogle af Tysklands bedste løjper, men de maleriske landsbyer blandt de sneklædte bjerge, er afgjort også et besøg værd. Om sommeren er der nem adgang til vandreture langs Alpernes fødder.

Bayerns hovedstad er München, der ligger ved Isar flodens bredder, 50 kilometer nord for Alperne. Den er også kendt som ’Tysklands hemmelige hovedstad’, og er én af de mest populære byer i landet.

Blandt byens seværdigheder er torvene Odeonsplatz og Marienplatz – og hertil kommer en perlerække af kirker, katedraler, palæer, slotte og teatre. De imponerende bygningsværker minder om Münchens fortid som residensby for kongerne af Bayern – men i dag kender de fleste nok byen som hjemsted for bilkoncernen BMW, Oktoberfest og fodboldklubben FC Bayern München.

I regionens nordøstlige hjørne findes byen Bayreuth, som komponisten Richard Wagner (1813-1883) flyttede til i 1872. Kong Ludwig II af Bayern finansierede ikke alene Wagners hus, ”Wahnfried”, der nu er museum, men også Bayreuth Festspielhaus; et operahus, bygget til opførelsen af komponistens operaer. Byen danner hvert år rammen om Richard Wagner Festival, og arrangementet er så populært, at billetterne ofte er udsolgt flere år i forvejen.

Godt 150 kilometer nord for München findes Nürnberg, der ligger i smukke omgivelser omkring Pegnitz floden og Rhin-Main-Donau kanalen. Byen er især kendt for ingefærbrød og håndlavet legetøj – og det er derfor ikke noget tilfælde, at verdens største legetøjsmesse hvert år afholdes her. Nürnberg har igennem århundreder været en vigtig handelsby, og et besøg på en af markedspladserne er et must.

Også byens berømte julemarked, der hvert år tiltrækker mange gæster, er absolut et besøg værd.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Bayern

Vil du være sikker på at få dit drømme sommerhus Bayern til den bedste pris? Så book familiens feriehus Bayern på Sommerhus-siden. Her kan du på få minutter finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Bayern.

Lej sommerhus Bayern

Hos os er udlejning af sommerhuse Bayern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bayern eller den feriebolig Bayern som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bayern

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bayern. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.