Dejlige vinterdage med børnene
Del
Vælg mellem 1.863 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Berchtesgaden
Hyggeligt ferielejlighed til 2 personer i Berchtesgaden, fantastisk udsigt over bjergene. Boligareal: 42 m². Ikke langt til skibussen og det historiske centrum. Emne nr. 207-DAL05500UYYYO.
Berchtesgaden er en hyggelig bjergby i Alperne i det sydøstlige hjørne af Tyskland, tæt på den østrigske grænse, kun 30 kilometer Salzburg. Udover skiløb byder området på aktiviteter som bobslæde, curling, kaneture, skøjteløb og selvfølgelig masser af kælketure.

Skiferie Berchtesgaden – Dejlige vinterdage med børnene

Berchtesgaden er en hyggelig bjergby i Alperne i det sydøstlige hjørne af Tyskland, tæt på den østrigske grænse, kun 30 kilometer Salzburg. Selve skiområdet hedder Berchtesgadener Land og består af 50 kilometer, et netværk af langrendsløjper og pister af varierende sværhedsgrad i fem forskellige områder.

Der er egentlig ikke den store forskel på stemningen i Berchtesgaden når man sammenligner med Østrig, men prismæssigt er det tyske skisportssted et fint alternativ til nabolandet.

Landskabet er præget af bjergene, og er det er virkelig en sublim oplevelser i sig selv. Her findes f.eks. et af Tysklands højeste bjergem det 2.713 meter høje Watzmann. Gletsjersøen Königssee pynter gevaldigt i landskabet.

Udover skiløb byder området på aktiviteter som bobslæde, curling, kaneture, skøjteløb og selvfølgelig masser af kælketure.

Berchtesgaden er et rigtig godt valg for familier med mindre børn. Dels fordi der er gode faciliteter for nybegyndere, dels fordi man kan lave så meget andet end lige at stå på ski.

Glæd jer til skønne feriedage i sneen sammen med børnene!

Her får du overblik over udvalget af hytter til leje Berchtesgaden

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en hytte eller en ferielejlighed Berchtesgaden? Så book jeres hytte Berchtesgaden på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig den hytte, der sikrer jer en dejlig skiferie Berchtesgaden.

Lej sommerhus Berchtesgaden

Hos os er udlejning af sommerhuse Berchtesgaden nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Berchtesgaden eller den feriebolig Berchtesgaden som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af hytte Berchtesgaden

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Berchtesgaden. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bayern

    Den tyske del af Alperne ligger i Bayern, der om vinteren byder på en række dejlige skisportssteder mellem maleriske landsbyer i de sneklædte bjerge. München var førhen residensby for kongerne af Bayern, og denne fortid afspejles tydeligt i byens arkitektur; den er altid en udflugt værd.
    Lejlighed til 2 personer i Reith i Alpbachtal.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.