Med Zugspitze som kulisse
Del
Vælg mellem 155 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Grainau.
Lejlighed til 2 personer i et nyere hus, beliggende i rolige omgivelser, på en sidevej, i udkanten af skoven, for foden af Waxenstein. Til centrum af Grainau er der 100 m, til svømmehal er der 700 m og banegården med forbindelse til Zugspitz-gondolbanen ligger 200 m fra lejligheden. Emne nr. 253-GAP215.
Udover skisport byder Garmisch-Partenkirchen på adskillige fritidsaktiviteter, bl.a. kælkebane, skøjtebaner, curling, kaneture, tennis, squash, 100 km vandrestier op til 1800 meters højde og et kæmpe stort badeland.

Skiferie Garmisch-Partenkirchen – Med Zugspitze som kulisse

Fanstatisk beliggenhed med en enestående bjergkulisse: Garmisch-Partenkirchen er et populært rejsemål i den tyske delstat Bayern. Byen er centrum i den Oberbayerske region Werdenfelser Land og har 26.000 indbyggere. Oprindeligt var der tale om to mindre byer, Partenkirchen og Garmisch, som nu er sammenvokset til én by. De to oprindelige bymidter har stadig beholdt sine egenarter.

Garmisch-Partenkirchen ligger i en bred dal ved sammenløbet af floderne Loisach, der kommer fra Tyrol, og Partnach, med Tysklands højeste bjerg Zugspitze (2962 m) – i syd.

Byen har ofte været vært for store sportsarrangementer. Garmisch-Partenkirchen er mest kendt for skihopkonkurrencen, der transmitteres til hele verden nytårsdag. Men udover skisport byder Garmisch-Partenkirchen på adskillige fritidsaktiviteter, bl.a. kælkebane, skøjtebaner, curling, kaneture, tennis, squash, 100 km vandrestier op til 1800 meters højde og et kæmpe stort badeland. Garmisch råder også over Tysklands eneste gletsjer-skiområde.

Vi giver dig overblikket over mængden af hytter til leje Garmisch-Partenkirchen

Vil du og familien have den bedste hytte eller ferielejlighed Garmisch-Partenkirchen til den garanteret laveste pris? Så skal du booke jeres hytte Garmisch-Partenkirchen på Sommerhus-siden. Her finder du let den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Garmisch-Partenkirchen.

Lej sommerhus Garmisch-Partenkirchen

Hos os er udlejning af sommerhuse Garmisch-Partenkirchen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Garmisch-Partenkirchen eller den feriebolig Garmisch-Partenkirchen som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Garmisch-Partenkirchen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Garmisch-Partenkirchen. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Bayern

    Den tyske del af Alperne ligger i Bayern, der om vinteren byder på en række dejlige skisportssteder mellem maleriske landsbyer i de sneklædte bjerge. München var førhen residensby for kongerne af Bayern, og denne fortid afspejles tydeligt i byens arkitektur; den er altid en udflugt værd.
    Lejlighed til 2 personer i Reith i Alpbachtal.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.