Tysklands spændende kraftcenter
Del
Vælg mellem 2.245 sommerhuse Destinationer under Nordrhein-Westfalen
Lejlighed til 3 personer i udkanten af Adenau.
Dejlig lejlighed til 3 personer beliggende i udkanten af Adenau, med en fantastisk udsigt over byen. Lejligheden findes i stueetagen og kan nås via en snoet tilkørselsvej på en bjergskråning. Adenau er en lille hyggelig by med mange restauraner, barer og butikker. Man kan også besøge Nürburgring, radioteleskopet i Effelsberg og nogle af de termiske bade i området. Emne nr. 354-DE-53518-10.
Besøg spændende byer som Köln, Essen, Dortmund og Bonn, der var Vesttysklands hovedstad fra 1949-1990. Oplev også de imponerende og UNESCO anerkendte paladser Augustusburg og Falkenlust og parkerne omkring dem - og tag på udflugt til den store forlystelsespark Phantasialand.

Sommerhus i Nordrhein-Westfalen – Tysklands spændende kraftcenter

Nordrhein-Westfalen, der strækker sig over godt 34.000 kvadratkilometer i den centrale del af det vestlige Tyskland, har grænser til Belgien og Holland. Selv om nogle af Tysklands mest betydningsfulde industriområder findes i denne region, består en stor del af Nordrhein-Westfalen nu af skove og landbrugsjord.

Hovedparten af den tyske befolkning bor i Nordrhein-Westfalen, der er et af Tysklands økonomiske kraftcentre. Det gælder i høj grad også for regionens hovedstad, Düsseldorf, der er smukt beliggende ved Rhinens bredder. Hvert år afholder byen et karneval og den berømte Rhin Folkefestival, foruden en række stor messer om for eksempel mode og sejlsport.

Nordrhein-Westfalens største by er Köln, og det er også i denne delstat, at man finder vigtige og spændende byer som Essen, Dortmund og Bonn, der var Vesttysklands hovedstad fra 1949-1990.

I den sydlige del af regionen, omtrent 20 kilometer syd for Köln, ligger byen Brühl, der absolut er et besøg værd. Her findes nemlig de smukke og utroligt godt bevarede paladser Augustusburg og Falkenlust, omgivet af en kunstfærdigt anlagt park. Det er en oplevelse at se slottene, der begge er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Hvis der er mindre børn i familien kan man besøge den meget populære forlystelsespark ’Phantasialand’, der ligeledes findes i Brühl. Parken, der består af en række tematiserede områder er så stor, at det nemt tager en hel dag at besøge både den og slottene.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Nordrhein-Westfalen

Vil du være 110 % sikker på at finde det bedste sommerhus Nordrhein-Westfalen til den garanteret billigste pris? Så book jeres feriehus Nordrhein-Westfalen på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Nordrhein-Westfalen.

Lej sommerhus Nordrhein-Westfalen

Hos os er udlejning af sommerhuse Nordrhein-Westfalen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nordrhein-Westfalen eller den feriebolig Nordrhein-Westfalen som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Nordrhein-Westfalen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nordrhein-Westfalen. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.