Gamle vulkaner, kurbade og søer
Del
Vælg mellem 2.029 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Bewingen.
Dejligt sommerhus til 8 personer i naturskønne omgivelser på 2.500 m² grund tæt på byen Gerolstein. I byen findes gågade, indkøbscenter, indendørs- og udendørs swimmingpool, forskellige sportsfaciliteter og mange udendørs cafeer og restauranter. Herfra kan man også tage toget til domkirkebyen Köln eller til Tysklands ældste by, Trier. Emne nr. 354-DE-54568-22.
Eifel er tyndtbefolket og dækket af store skove, floddale og søer. Landskabet, kurbadene og de mange små byer i dalene, hvoraf en del er vinbyer, har gjort Eifel til et vigtigt turistområde. En anden attraktion i området er Eifelakvædukten, en af de længste akvædukter i Romerriget.

Sommerhus i Eifel – Gamle vulkaner, kurbade og søer

Eifel er en lav vulkansk bjergkæde i den sydvestlige del af Nordrhein-Westfalen og den nordvestlige del af Rheinland-Pfalz. Området er rigt på mineralkilder.

Eifel er tyndtbefolket og dækket af store skove. I det nordvestlige Eifel er der i floddalene anlagt flere store opstemmede søer.

Det er flere kæder i Eifel: Den nordligste hedder Ahrgebirge; syd for floden ligger Hohe Eifel, hvor det højeste bjerg i Eifel ligger, Hohe Acht på 747 m. I vest, ved den belgiske grænse, ligger åsene som kaldes Schneifel (oprindelig Schnee-Eifel som betyder Sne-Eifel), som er op mod 698 meter høje.

Den sydlige halvdel af Eifel er ikke ligeså høj. Den krydses af flere floder som går fra nord til syd mod Mosel. Den største af disse floder er Kyll, og åsene på begge sider af denne kaldes Kyllwald. I syd ender Eifel med Voreifel i nærheden af Mosel.

Siden 2004 har et 110 km² stort område af Eifel været en del af Eifel nationalpark.

En anden attraktion i området er Eifelakvædukten, en af de længste akvædukter i Romerriget, som bragte vand til byen Köln.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Eifel

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Eifel? Så book familiens feriehus Eifel på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Eifel for enhver smag, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Eifel, der skal danne rammen om jeres ferie Eifel.

Lej sommerhus Eifel

Hos os er udlejning af sommerhuse Eifel nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Eifel eller den feriebolig Eifel som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Eifel

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Eifel. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordrhein-Westfalen

    Besøg spændende byer som Köln, Essen, Dortmund og Bonn, der var Vesttysklands hovedstad fra 1949-1990. Oplev også de imponerende og UNESCO anerkendte paladser Augustusburg og Falkenlust og parkerne omkring dem - og tag på udflugt til den store forlystelsespark Phantasialand.
    Lejlighed til 3 personer i udkanten af Adenau.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.