Skovrige egne og en kultur højborg
Del
Vælg mellem 816 sommerhuse Destinationer under Thüringen
Sommerhus til 8 personer i Thüringen
Historisk 300 år gammel bindingsværkshus nyrestaureret og ombygget til feriehus til 8 personer med et boligareal på 110 m² i Urnshausen, Thüringen. Beliggende midt i Naturpark Rhön. Emne nr. 354-DE-36457-01.
En tredjedel af Thüringen består af skov, bl.a. Thüringer Wald hvor der findes flere skisportssteder. Det er også i denne del af Tyskland at man finder byen Weimar. Store dele af dens centrum er med på UNESCO's liste over Verdens Arv.

Sommerhus Thüringen – Skovrige egne og en kultur højborg

Thüringen ligger i centrum af Tyskland og er blandt de mindre af landets 16 delstater med et areal på 16.200 km² og 2,3 millioner indbyggere. Hovedstaden er middelalderbyen Erfurt; vigtige byer er desuden historiske Jena med universitetet fra 1558, den kulturelle højborg Weimar, Gotha, Gera, Eisenach og Suhl.

Den kulturelle arv i Weimar er stor. Den er dels kendt for sin rolle som et kulturelt brændpunkt, dels for at have lagt navn til den republik der opstod på ruinerne af det tyske kejserrige i 1919.

Tysklands første demokratiske forfatning blev underskrevet her efter 1. verdenskrig. Byen lagde navn til Weimarrepublikken, da nationalforsamlingen i 1919 vedtog forfatningen som gjaldt til 1933.

Weimar var allerede i brændpunktet for den tyske oplysningstid: Her boede blandt andre Goethe og Schiller, der udviklede den litterære bevægelse, Weimar Klassicisme. Mange steder i byens centrum er med på listen over UNESCO Verdens Arv.

Thüringen omfatter en del af de tyske mellembjerge, Thüringer Wald og Frankenwald, og når i Großer Beerberg op i 982 m. I den centrale og nordvestlige del ligger det frugtbare landskab Thüringer Becken, som gennemstrømmes af talrige floder, bl.a. Unstrut.

Længst mod nord strækker den sig op i Harzens bjerge, mens Det Østthüringske Højland danner grænse mod øst. 31% af delstaten er dækket af skov, hvilket gør den til en af Tysklands skovrigeste.

Turismen knytter sig især til Thüringer Wald, som ved Oberdorf har flere vintersportssteder. Også de traditionelle kursteder som Bad Liebenstein, Bad Berka og Bad Frankenhausen er populære.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Thüringen

Vil du være helt sikker på at finde dit favorit sommerhus Thüringen til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Thüringen på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Thüringen.

Lej sommerhus Thüringen

Hos os er udlejning af sommerhuse Thüringen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Thüringen eller den feriebolig Thüringen som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Thüringen

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Thüringen. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.