Vildt og uberørt skovlandskab
Del
Vælg mellem 284 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Thüringer Wald
Hyggelig ferielejlighed på 60 m² til 2 personer i Frauenwald, Thüringer Wald. Beliggenhed tæt ved skoven, dejlig udsigt over landskabet. Perfekt til vandreture, cykling eller ski om vinteren. Emne nr. 354-DE-98711-05.
Thüringer Wald er et meget brugt tur- og rekreationsområde. Den kendte vandringsvej ’Rennsteig’, der oprindeligt var en grænsevej mellem Thüringen og Franken, følger Thüringer Wald på langs, og her ligger det også det kendte vintersportssted Oberhof.

Sommerhus Thüringer Wald – Vildt og uberørt skovlandskab

Thüringer Wald er en 170 km lang og op til 35 km bred skovrig ås i den tyske delstat Thüringen. Den sydøstligste del kaldes Thüringer Schiefergebirge. Det højeste punkt er Großer Beerberg på 983 m; andre toppe er Inselsberg (916 m) og Schneekopf (978 m).

Bjerggrunden er sprækket og forvitret, med stejle skråninger mod det lavere land mod nord og syd. Thüringer Wald er derfor et mere varieret område end de fleste ’Mittelgebirge’ i Tyskland.

Under Romantikken blev Thüringer Wald sammen med Harzen et symbol på det vilde og uberørte landskab, og det var på Kickelhahn (861 m) at Goethe skrev sit kendte digt ’Über allen Gipfeln ist Ruh’.

I dag er Thüringer Wald et meget brugt tur- og rekreationsområde. Den kendte vandringsvej ’Rennsteig’, der oprindeligt var en grænsevej mellem Thüringen og Franken, følger Thüringer Wald på langs, og her ligger det også det kendte vintersportssted Oberhof.

I oplandet omkring vintersports-verdensmesterskabsregionen Oberhof går Gipfelwanderweg forbi syv højdepunkter over 900 m i rap.

Entusiastiske vandrere kan bestige syv tinder på hver over 900 m på Gipfelwanderweg Suhl. Großer Eisenberg (902 m), Großer Finsterberg (944m), Fichtenkopf (944 m), Sachsenstein (915 m), Schneekopf (978 m), Rosenkopf (939 m) og Großer Beerberg (982 m) ligger som perler på en snor på den 30 km lange strækning og er populære mål for bjergbestigere.

På Schneekopf ligger i dag et stort højplateau med genskabt natur og en fantastisk panoramaudsigt. I modsætning til andre tinder i de tyske bjergområder uden for Alperne, er tinden helt dækket af en af de sidste uspolerede højmoser i Thüringen.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Thüringer Wald

Vil du være 110 % sikker på at få dit foretrukne sommerhus Thüringer Wald til den garanteret billigste pris? Så lej jeres feriehus Thüringer Wald på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Thüringer Wald i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde præcis det feriehus Thüringer Wald, der sikrer jer en afstressende ferie Thüringer Wald.

Lej sommerhus Thüringer Wald

Hos os er udlejning af sommerhuse Thüringer Wald nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Thüringer Wald eller den feriebolig Thüringer Wald som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Thüringer Wald

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det kommer til sommerhusudlejning Thüringer Wald. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Thüringen

    En tredjedel af Thüringen består af skov, bl.a. Thüringer Wald hvor der findes flere skisportssteder. Det er også i denne del af Tyskland at man finder byen Weimar. Store dele af dens centrum er med på UNESCO's liste over Verdens Arv.
    Sommerhus til 8 personer i Thüringen
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.