Enestående natur og historiske byer
Del
Vælg mellem 29.225 sommerhuse Destinationer under Mecklenburg-Vorpommern
Lejlighed til 2 personer i strandparken Grall Müritz.
Smagfuld lejlighed til 2 personer i strandparken Graal Müritz direkte bag ved klitterne. Lejligheden ligger kun 400 m fra en 5 kilometer lang sandstrand, hvor man kan slappe af, bygge borge eller sætte drager op. I strandparken findes også en skøn wellnessoase Aquadome, der bl.a. tilbyder Venus bad, Caracalla, Rasul, Hamam, Reiki eller Hot Stone massage. Emne nr. 207-DOS06021CYYYO.
Her findes en lang kystlinje ved Østersøen, et væld af søer og kanaler i 'Mecklenburgische Seenplatte’ hele tre nationalparker og en stribe andrede fredede områder. Nordtysk natur på første klasse. Mange byer stammer fra middelalderen.

Sommerhus Mecklenburg-Vorpommern – Enestående natur og historiske byer

Mecklenburg-Vorpommern er Tysklands tyndest befolkede delstat, som blev dannet efter 2. verdenskrig ved at sammenlægge de historiske regioner Mecklenburg og Vorpommern.

Delstaten er blandt andet kendt for sin kystlinje langs Østersøen og for ’Mecklenburgische Seenplatte’, der er den største gruppe sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Sammen med den øvrige natur gør det staten til en af de førende turistdestinationer i landet. Tre af Tysklands 14 nationalparker ligger her, ligesom der er mange fredede naturområder.

Kulturelt har Mecklenburg-Vorpommern udviklet og bibeholdt en særegen regional kultur. Byggestilen i byerne er hanseatisk; der er mange gotiske murstenskirker opført i middelalderen i centrum af byerne, som typisk er opbygget omkring en eller flere markedspladser, hvor også byens kirke eller rådhus er placeret.

Byerne er overvejende beliggende ved Østersøen eller ved de mange søer eller floder, fordi handelsbetingelserne var bedst her. To af Europas ældste universiteter, Universität Rostock og Greifswald Universitet, findes i Mecklenburg-Vorpommern.

Ved Østersøkysten er der mulighed for badeferie, lystfiskeri, wellness, golf, vandsport og meget mere.

Her er også Tysklands største ø, Rügen.

Den smukke by Stralsund blev grundlagt i 1234, men handelen voksede så stærkt, at konkurrenter fra Lübeck brændte den ned 15 år senere. Stralsund genopstod imidlertid, og den flotte historiske bymidte er i dag et must, når man holder ferie i området.

Delstatens hovedstad, Schwerin, ligger i maleriske omgivelser, der er præget af lokalområdets mange søer. Ved den største af søerne, Schwerin Sø, findes et slot, hvis historie strækker sig tilbage til begyndelsen af 1500-tallet.

Selv om Schwerin er Mecklenburg-Vorpommerns hovedstad, er den dog ikke nær så stor som Rostock, der ligger ved Østersøen. Byens rødder går tilbage til det 11. århundrede. Rostock var tidligere en af de rigeste byer i det såkaldte Hanseforbund, der sad på en stor del af handelen i Østersøområdet.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Mecklenburg-Vorpommern

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Mecklenburg-Vorpommern til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Mecklenburg-Vorpommern på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Mecklenburg-Vorpommern i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Mecklenburg-Vorpommern, som skal danne rammen om jeres ferie Mecklenburg-Vorpommern.

Lej sommerhus Mecklenburg-Vorpommern

Hos os er udlejning af sommerhuse Mecklenburg-Vorpommern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mecklenburg-Vorpommern eller den feriebolig Mecklenburg-Vorpommern som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Mecklenburg-Vorpommern

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mecklenburg-Vorpommern. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.