De tusinde søers land
Del
Vælg mellem 2.947 sommerhuse
Skønt rækkehus til 6 personer, direkte ned til Rheinsberger See.
Skønt rækkehus til 6 personer, direkte ned til Rheinsberger See, beliggende i den smukt anlagte feriepark med en blanding af maritim atmosfære, wellness og fritidsaktiviteter. De fleste huse har deres egne lille private kajplads. Emne nr. 207-DBS01005IYDYP
Mecklenburgische Seenplatte er det største sammenhængende system af søer og kanaler i Tyskland. Mere end 1000 søer, kanaler og floder skærer på kryds og tværs igennem de grønne omgivelser, og byder på alle former for vandsport, svømning, lystfiskeri – og naturligvis også på rendyrket afslapning.

Sommerhus Mecklenburgische Seenplatte – De tusinde søers land

Området omfatter Müritz-Nationalpark med Tysklands næststørste sø, Müritz, og fuglereservaterne Feldberger Seenlandschaft, Mecklenburgische Schweiz og Nossentiner/Schwinzer Heide.

Mere end 1000 søer, kanaler og floder skærer på kryds og tværs igennem de grønne omgivelser, og byder på alle former for vandsport, svømning, lystfiskeri – og naturligvis også på rendyrket afslapning.

Som søplateauerne i Pommern og Masurien (de Masuriske Søer) blev Mecklenburger Seenplatte dannet under den sidste istid. De mange søer er rester efter isen, som trak sig tilbage for cirka 12.000 år siden.

Området rundt om Mecklenburgische Seenplatte er fladt, har få indbyggere og er stort set dækket af skove, søer og moser. Selve søerne er populære for bådture og fiskeri. De er et naturligt habitat for mange planter og dyr, herunder også udrydningstruede arter – et rent paradis for naturelskere og vandhunde.

Mere end 1000 søer, kanaler og floder skærer på kryds og tværs igennem de grønne omgivelser, og byder på alle former for vandsport, svømning, lystfiskeri – og naturligvis også på rendyrket afslapning.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Mecklenburgische Seenplatte

Vil du også nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Mecklenburgische Seenplatte? Så skal du booke jeres feriehus Mecklenburgische Seenplatte på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Mecklenburgische Seenplatte i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Mecklenburgische Seenplatte, der sikrer jer en afslappet ferie Mecklenburgische Seenplatte.

Lej sommerhus Mecklenburgische Seenplatte

Hos os er udlejning af sommerhuse Mecklenburgische Seenplatte nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mecklenburgische Seenplatte eller den feriebolig Mecklenburgische Seenplatte som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Mecklenburgische Seenplatte

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mecklenburgische Seenplatte. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Mecklenburg-Vorpommern

    Her findes en lang kystlinje ved Østersøen, et væld af søer og kanaler i 'Mecklenburgische Seenplatte’ hele tre nationalparker og en stribe andrede fredede områder. Nordtysk natur på første klasse. Mange byer stammer fra middelalderen.
    Lejlighed til 2 personer i strandparken Grall Müritz.
  2. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.