Sanssouci Slot og flot natur lokker
Del
Vælg mellem 1.615 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Potsdam.
Dejlig lejlighed til 2 personer i et 4-stjernet lejlighedshotel med sauna og en fortryllende have, omgivet af smukke søer i Potsdamer bydelen Neu Fahrland. Slap af i saunaen, nyd morgenmaden i et solrigt hjørne af haven, tag en tur til slottet Sanssouci eller til Berlin (24 km). Ideelt som udgangspunkt for gæster, der ønsker at kombinere kultur og natur. Emne nr. 207-DBS06015CYYYO.
Delstatens hovedstad, Potsdam, er hjemsted for mange af de slotte, der blev opført af tidligere tiders prøjsiske konger. Den mest kendte er Frederik den Store (1712-1786), der opførte et mindre sommerslot, Sanssouci, i byen. Her findes også 15 naturreservater med guider og besøgscentre.

Sommerhus Brandenburg – Sanssouci Slot og flot natur lokker

Brandenburg er én af de delstater, der blev skabt efter Tysklands genforening i 1990. Regionen er præget af særdeles naturskønne omgivelser. Med ikke mindre end 15 naturreservater, fuldt udbyggede med guider og besøgscentre, passer delstaten godt på sine rekreative værdier.

De rekreative omgivelser inkluderer også Oder floden i øst, der danner grænsen til Polen, Elben, der løber langs delstatens vestlige grænse, og Spree og Havel, der flyder ind igennem landet. Floderne byder på muligheder for lystfiskeri, svømning, dykning og andre former for vandsport. Det samme gælder de tusindvis af søer, man kan få adgang til i Brandenburg.

Delstatens hovedstad, Potsdam, er hjemsted for mange af de slotte, der blev opført af tidligere tiders prøjsiske konger. Den mest kendte er Frederik den Store (1712-1786), der opførte et mindre sommerslot, Sanssouci, i byen. En smuk slotspark og flere slotte, opført af hans efterfølgere, udgør i dag et unikt område, der af og til betegnes som et tysk modstykke til Versailles slottet - en storslået oplevelse.

I bakkerne nordøst for Berlin forbinder en kanal Oder og Havel – men for at udligne højdeforskellen på hele 36 meter, må skibene sejle ind i den gigantiske Niederfinow skibs-elevator. Turen tager ikke mere end 5 minutter, og mange besøgende prøver den fascinerende oplevelse. Man behøver nemlig ikke at blive på landjorden; fra den nærliggende by Eberswalde kan man gå ombord i et passagerskib, der sejler igennem elevatoren.

I Niederlausitz, der ligger mod vest, har mange års brydning af kul forvandlet store områder til det rene månelandskab. Enorme gravemaskiner har ædt sig igennem sand, jord og kul og har efterladt en spændende udsigt, som man kan opleve fra en stor udsigtsterrasse.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Brandenburg

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Brandenburg? Så skal du leje familiens feriehus Brandenburg på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Brandenburg i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Brandenburg, som skal danne rammen om jeres ferie Brandenburg.

Lej sommerhus Brandenburg

Hos os er udlejning af sommerhuse Brandenburg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Brandenburg eller den feriebolig Brandenburg som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Brandenburg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Brandenburg. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.