Lej et sommerhus Sjælland uge 32 - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland uge 32 er den perfekte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland uge 32 her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland uge 32 hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland uge 32 danner ikke kun rammerne om et ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Sjælland uge 32 får I nemlig nem adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenfor kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af landet har syntes godt om:

Roligt ø-landsbymiljø. Dejlig natur til trave- og cykelture. Vand og strande.

Dejlig tæt på stranden. Ok gå afstand fra nærmeste indkøb - daglig Brugsen.

Sommerhuset beliggende meget tæt (3 min. gang) på Vesterhave strand, som aldrig bliver overbooket af badegæster. Altid plads til en dejlig strand-dag uden at ligge for tæt med andre. Rimelig lavvandet og derfor god badestrand for vores 8-mdr. gamle baby. Også smuk solnedgang ved denne strand. Derudover ligger sommerhuset tæt på Enøs cafe-liv samt mini-golf og hoppegynger, som vi også benyttede os af.

Det er et rigtig godt lyst fisker område.

Fantastisk!! Mange hyggelige byer tæt på, gode områder for børn, og vidunderlige strande

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland uge 32, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres vurderinger af Sommerhussiden

Nemt og hurtigt-

Overskuelig. Nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det område jeg ville booke sommerhus. Har allerede givet "sommerhus-siden" videre til venner og familie.

fint ingen problemer god hjælp ved spørgsmål

Udmærket og hurtig service. Alt var nøjagtigt beskrevet og fine informationer om de steder, huse og hytter vi søgte.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.