Lej et sommerhus uge 30 Sjælland - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus uge 30 Sjælland. Du finder nemt finde et passende sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus uge 30 Sjælland her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle sammen. Derfor kan du altid være helt sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus uge 30 Sjælland hos os.

Tips til området:

Et sommerhus uge 30 Sjælland udgør ikke alene rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus uge 30 Sjælland får I nemlig også nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne del af Danmark har syntes godt om:

Roligt sommerhusområde med 100 m til en dejlig badestrand. Mulighed for gode gåture langs stranden.

Suverænt. Det helt rigtige sted til afslapning.

dejligt , lækkert og meget fin strand

fredeligt område hyggelig naboer

Tæt på stranden med rig mulighed for gåture om efteråret. Besøg Kastanielys beliggende på gården Lønnebjerg, hvor der er mulighed for at man selv kan dyppe/farve lys samt købe forskellige specialiteter. Besøg Odsherred Zoo. Besøg Sommerland Sjælland i perioder, hvor der er åben.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus uge 30 Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Nemt og problemfrit. Der kunne dog godt være lidt flere billeder af sommerhuset på nettet. Det er jo super lækkert.

Er gået som det skulle.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.