Lej et sommerhus Sjælland uge 28 - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland uge 28. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus hos os.

Lej dit sommerhus Sjælland uge 28 her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor kan du altid være sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland uge 28 hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland uge 28 danner ikke kun rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland uge 28 får I jo også adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Her kan I se mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Roligt sommerhusområde med 100 m til en dejlig badestrand. Mulighed for gode gåture langs stranden.

Karrebæksminde er bare et skønt sted med sine fine cafeer og restauranter, pandekagehuset og fiskehusene og bageren. Den skønneste badestrand og den flotte udsigt udover Fjorden til Gavnø. Super indkøbsmulighed i Spar, som altid er velassorteret. Minigolfbanen som altid er et besøg værd.

smukke omgivelser Veddinge bakker,Ester høj, Sidinge gårdbutik, Dragsholm slot, Asnæs by med shopping center, og så stranden samt de bedste iskager på burgerhjørnet var hvad vi nåede og var meget tilfredse med

Helt perfekt til os med barne/klapvogn

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland uge 28, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres vurderinger af Sommerhussiden

nemt og OK

Nemt sommerhusvalg. Det har været en nem og overskuelig oplevelse at finde et sommerhus, der passer til vores behov.

Fin service - hjælp til at få lov til at blive en time længere - Tak for det :-)

Nemt at booke. Hurtigt og nemt at booke.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.