Lej et sommerhus Sjælland 25 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland 25 personer er den perfekte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland 25 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor er du altid sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland 25 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland 25 personer udgør ikke alene rammerne om en uforglemmelig ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland 25 personer får I nemlig tillige nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Smuk natur. Gode muligheder for vandreture og løb osv.

Fantasisk at være så tæt på Sommerland SJ.

Gåtur til stranden... Svømmehallen i Asnæs

dejligt område med gode fiskepladser over det hele.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland 25 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

Nemt, og tak for hjælpen da vi havde spørgsmål

Ok hjemmeside. Da jeg ikke selv har været i sommerhuset, jeg har booket, kan jeg kun anmelde web-siden. Det er nemt at finde rundt på siden, bookingen gik nemt. Jeg har kun godt at sige om sitet.

fin hjemme side

Service. God service og hurtigt svar på mit spørgsmål.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.