Lej et sommerhus Sjælland 16 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland 16 personer er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland 16 personer her!

Vi har huse til alle, og der er 100 prisgaranti på dem alle sammen. Derfor vil du altid være helt sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland 16 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland 16 personer skaber ikke alene rammerne om en uforglemmelig ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland 16 personer får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I se mere om, hvad andre gæster i denne dejlige del af landet har syntes godt om:

Området var meget flot, og især hvis man havde børn med, var der rigeligt med aktiviteter i området

Området er skønt med hyggelig ellinge skov og smukke natur langs sejrøbugt- videre er gudmindrup strand ideel til småbørn med blå flag, lavvande og klitter til læ, videre er der gangsti gennem sandet til klapvogn ved indgangen til stranden

Sommerhuset ligger i gå afstand til stranden( vær dog obs på at der er stejl trappe, for at komme helt ned til vandet) byen er charmerende med små butikker, lækre cafeer og både havnen og spisestederne der omgiver den, byder på lækker frisk fisk.

fint område

Personlig betjening

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland 16 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Nemt og enkelt.

Nem og overskuelig. Siden er nem at anvende og giver et overskueligt overblik over relevante sommerhuse. Gode og nemme filtreringsmuligheder.

et klik og huset var vores :)

Nem og overskuelig. En virkelig nem og overskuelig bookingside, som giver mulighed for at søge efter præcise ønsker. Vil med sikkerhed blive benyttet igen.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.