Lej et sommerhus Sjælland 15 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland 15 personer er den perfekte ramme om en dejlig ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland 15 personer her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor vil du altid være sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland 15 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland 15 personer udgør ikke alene rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Sjælland 15 personer får I nemlig også let adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenfor kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Helt perfekt til os med barne/klapvogn

smukke omgivelser Veddinge bakker,Ester høj, Sidinge gårdbutik, Dragsholm slot, Asnæs by med shopping center, og så stranden samt de bedste iskager på burgerhjørnet var hvad vi nåede og var meget tilfredse med

Karrebæksminde er bare et skønt sted med sine fine cafeer og restauranter, pandekagehuset og fiskehusene og bageren. Den skønneste badestrand og den flotte udsigt udover Fjorden til Gavnø. Super indkøbsmulighed i Spar, som altid er velassorteret. Minigolfbanen som altid er et besøg værd.

Et skønt område lige ud til vandet. Selve Karrebæksminde er jo bare en perle med dejlige spisemuligheder, hygge, bademuligheder og stemning.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland 15 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

nemt og gnidningsfrit

Utrolig nemt. Let at finde det man søger. God og hurtig betjening.

Er gået som det skulle.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.