Lej et sommerhus Sjælland 12 personer - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland 12 personer. Du finder nemt finde et passende sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Sjælland 12 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle sammen. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland 12 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland 12 personer udgør ikke kun rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland 12 personer får I desuden adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I se mere om, hvad andre feriegæster i denne dejlige del af landet har syntes godt om:

Tæt på skov, strand og klinten

Dejligt roligt område, super strand.

Området er skønt med hyggelig ellinge skov og smukke natur langs sejrøbugt- videre er gudmindrup strand ideel til småbørn med blå flag, lavvande og klitter til læ, videre er der gangsti gennem sandet til klapvogn ved indgangen til stranden

Skønt område med skov og vand og ikke langt fra by. Gode muligheder for korte og lange cykelture. Vigtigt man har bil med, da huset ligger langt ude.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland 12 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

Nemt og informativ

Overskuelig. Nem at navigere rundt i. Fandt hurtigt det område jeg ville booke sommerhus. Har allerede givet "sommerhus-siden" videre til venner og familie.

Fin service med omgående svar.

Nem og hurtig behandling af booking. Dejlig overskuelig info om det enkelte hus.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.