Lej et sommerhus Sjælland 10 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Sjælland 10 personer er den perfekte ramme om en skøn ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Sjælland 10 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor vil du altid være fuldstændig sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Sjælland 10 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Sjælland 10 personer udgør ikke kun rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Sjælland 10 personer får I nemlig også nem adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i området.. Her kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Fin kort gåtur til herlig, børnevenlig strand. Mange aktivitetsmuligheder inden for kort rækkevidde.

Fedt område og tæt på vandet. Godt sted for lystfisker

Skønt område med skov og vand og ikke langt fra by. Gode muligheder for korte og lange cykelture. Vigtigt man har bil med, da huset ligger langt ude.

Området var meget flot, og især hvis man havde børn med, var der rigeligt med aktiviteter i området

Fin strand tæt på. Mindre, charmerende campingplads i nærheden.

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sjælland 10 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

nemt og let

Søgning efter feriehus. Det er nemt at søge og finde, beregne pris m.m. på hjemmesiden. Også godt at kunne sætte nogle huse til favoritter.

fint ingen problemer god hjælp ved spørgsmål

Nemt at booke. Hurtigt og nemt at booke.

Andre artikler om Sjælland

 • Sommerhus Sjælland

  Danmarks største ø tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Her kan man kombinere en byferie med en badeferie. Maleriske kystbyer byder på pragtfulde strande som næsten kan sammenlignes med Middelhavet.
  Sommerhus til 4 personer ved Roskilde Fjord
 • Sommerhus Sjælland privat tilbud

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sjælland privat tilbud. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-54086
Vis alle artikler om Sjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.