Glæd dig til en aften langt ud over det sædvanlige
Del
Et sommerhus nytårsaften er perfekt til dig, som efter en travl julemåned gerne vil slappe af og have tid til dem, der betyder mest for dig.

Et sommerhus nytårsaften er perfekt til dig, som efter en travl julemåned gerne vil slappe af og have tid til dem, der betyder mest for dig. Det ved Else Lassen.

”Vi spiller en masse spil og hygger. Vi er meget mere sammen, end hvis vi havde holdt nytår derhjemme,” siger Else Lassen, der nyder den afslappede stemning med børn, børnebørn og svigerbørn omkring sig.

I sommerhuset får de mindste børn meget mere ud af at kunne lege med både store og små. Den slags er der ikke megen tid til, hvis den skal stå på stor, hjemmelavet middag, abefest og kransekage til midnat.
Med et sommerhus til nytår slipper du for at køre sur i forventningspresset om nytårsaften som den helt store festaften. Familie eller venner er der allerede, og det er kun hyggeligt at deles om glæden ved at pynte sommerhuset, forberede maden og nyde hinandens selskab. Tiden flyver afsted, og ingen af jer vil synes I har haft travlt.

Når I er flere familier eller par der skal fejre nytårsaften i et sommerhus, er der selvfølgelig behov for et af de større af slagsen. I denne prisklasse findes ofte luksus som spabad og swimmingpool; sidstnævnte er en stensikker succes blandt børnene. Sådanne luksushuse er selvsagt dyrere end huse til én familie, men da I er flere til at dele regningen bliver det alligevel ikke så dyrt for den enkelte familie.

Når mørket sænker sig, og I samles omkring fjernsynet for at høre Dronningens nytårstale, begynder årets sidste aften for alvor. God mad, masser af sjov og hygge, 90-års fødselsdagen og god vin går op i en højere enhed. Da I overnatter i sommerhuset er I er fri for alle overvejelser om hvem der skal køre hjem eller om hvorvidt det er muligt at få en taxa.

Endnu et plus ved at tage i sommerhus nytårsaften er muligheden en fælles gåtur langs vandet eller i skoven på det nye års første dag. Hyggeligere bliver det ikke.

Lej et sommerhus til nytår og glæd dig til en aften langt ud over det sædvanlige.

Andre artikler om Danmark

  • Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.
  • Billig leje af sommerhus i Danmark

    Hos Sommerhussiden.dk finder du altid det størst mulige udvalg af billige sommerhuse til leje. Du kan f. eks. til enhver tid se alle de sommerhuse i Danmark der netop nu koster maks. 2.000 kroner for en hel uge.
  • Langtidsleje af sommerhus

    Langtidsleje af sommerhuse er en nem, hurtig og omkostningseffektiv måde at foretage midlertidig indkvartering på. Vi har sommerhuse i hele Danmark og mange års erfaring i samarbejde med håndværkere, entreprenører og forsikringsselskaber.
Vis alle artikler om Danmark