Afslappende familieferie i Danmark i efterårsferien
Del
Vælg mellem 1.171 sommerhuse Destinationer under Danmark
Efterårsferie Danmark pool 090-68055
Flot og velindrettet sommerhus med pool ved Udsholt Strand med plads til hele familien (Emnenr. 090-68055)
Danmark er også et attraktivt sted at holde ferie om efteråret. I et sommerhus med pool kan familien tilbringe efterårsferien i optimale rammer. Nyde at have tid til hinanden og glæde sig over, at de hyggelige omgivelser og efterårssolen giver mange muligheder for udendørsaktiviteter.

Mens en ferie om sommeren nærmest er et must for mange familier, er efterårsferien ofte undervurderet. Men specielt om efteråret er en ferie et kærkomment afbræk i hverdagen.

Danmark har så mange skønne naturområder at byde på, at man her kan vælge frit mellem utallige smukke destinationer til den afslappende familieferie, hvor efteråret betragtes som lavsæson.

Især et familievenligt og veludstyret sommerhus med pool i uge 42 er et yderst populært valg blandt familier med børn. Et hyggeligt sommerhus er ikke kun det perfekte udgangspunkt for udflugter og opdagelsesture. Det er også de perfekte rammer for at nyde tiden sammen med familien.

Familier, der har lejet et sommerhus med indendørspool i uge 42, kan således ikke kun nyde pool faciliteterne, men også tilbringe aftenen med fælles madlavning efterfulgt af f.eks. kort- og brætspil, eller man kan afslutte dagen med en tur i sauna eller afslapning foran kaminen.

Efterårsferie Danmark pool 328-60220
Luksus sommerhus med plads til 20 personer. Ligger i Blåvand kun 500 meter fra Vesterhavet (Emnenr. 328-60220)

Danmarks pragtfulde og vidtstrakte strande besøges sjældnere i efteråret end i forårs- og sommermånederne. Men det er en skam, for man kan nyde lange gåture på stranden samtidig med, at man kan samle muslinger og endda være så heldig at finde et stykke rav.

Vandsportsentusiasterne får om efteråret i Danmark desuden fuld valuta for pengene. Fælles sejl- og fisketure er lige så attraktive som det ene eller andet dyk, og de, der ønsker at øve sig i at surfe, finder ligeledes optimale forhold i efterårsferien.

Danmarks smukke naturlandskaber med deres rige flora og fauna inviterer til at gå på opdagelse og ikke kun nyde lange vandre- og cykelture, men også i efterårssolen nyde en picnic med familien ved bredden af en af Danmarks mange søer.

Selvfølgelig lokker Danmarks handelsbyer også med gode indkøbsmuligheder. Her kan man også nyde en shoppingtur i ro og mag. De talrige seværdigheder, der findes i de historiske byer, vækker begejstring hos familier fra hele verden.

I de gamle bydele finder man desuden herlige markeder med boder, der især om efteråret har et velassorteret udvalg. Gågadens livlige atmosfære opleves bedst fra en af caféerne eller restauranternes udendørsarealer, hvor familier i efterårssolen kan slappe af og nyde et godt måltid mad eller en forfriskning.

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark