Hurtig, nem og omkostningseffektiv indkvartering
Del
Se sommerhuse til langtidsleje i Danmark Destinationer under Danmark
Et sommerhus er en hurtig, og nem måde at indkvartere medarbejdere eller skadelidte forsikringskunder på. Vi tilbyder sommerhuse i alle størrelser og kategorier over hele Danmark, og har mange års erfaring i at finde skræddersyede og omkostningseffektive løsninger.
Langtidsleje af sommerhuse er en nem, hurtig og omkostningseffektiv måde at foretage midlertidig indkvartering på. Vi har sommerhuse i hele Danmark og mange års erfaring i samarbejde med håndværkere, entreprenører og forsikringsselskaber.

Langtidsleje af sommerhus - huse i hele Danmark

Vi har stor erfaring med at finde løsninger til håndværkere/entreprenører der har brug for længerevarende indkvartering i forbindelse med udførelse af entrepriser i hele Danmark. Her er langtidsleje af et eller flere sommerhuse en god og omkostningseffektiv form for indkvartering.

Det samme gælder når du som ansat i et forsikringsselskab har behov for hurtigst muligt at genhuse kunder der er blevet ramt af en skade der gøres hus eller lejlighed ubeboelig i en længere periode. Et sommerhus er et nemt og økonomisk set attraktivt tilbud i forhold til hoteller.

Lej op til 5 uger direkte over nettet

Du kan foretage langtidsleje af et sommerhus på op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis du har behov for langtidsleje af et sommerhus ud over 5 uger beder vi dig kontakte os, så vil vi finde præcis den løsning, der opfylder dine krav.

Hvis du har brug for mere end ét sommerhus og/eller har særlige ønsker til deres beliggenhed i forhold til hinanden, beder vi dig ligeledes kontakte os.

Ring til os på tlf. 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Håndværkere og entreprenører

Behovet for langtidsleje af et sommerhus opstår hovedsageligt når håndværkere eller entreprenører får en opgave i en del af landet som ligger for langt væk til at det kan gå at køre frem og tilbage hver dag.

Det vil sige i forbindelse med at man vinder entreprisen på (en del af) et større anlægsarbejde eller renovation af en eller flere bygninger. For at arbejde effektivt er det nødvendigt at bo i nærheden af arbejdspladsen.

Her er et eller flere sommerhuse et godt udgangspunkt. Ét stort sommerhus vil i mange tilfælde være nok til at alle kan få deres eget værelse. Hvis det nødvendige antal medarbejdere på opgaven er større, vil flere sommerhuse være nødvendige.

Fordelen ved sommerhusene er at de for det første allerede ligger i det lokalområde entreprisen skal udføres i. I skal derfor ikke tænke på indlejning og opstilling af skurvogne og heller ikke på tilslutning af vand, el og sanitet.

Alt det findes allerede i områdets sommerhuse, og er klar til afbenyttelse. Derudover er forholdene for medarbejderne bare større og bedre i et sommerhus end i en skurvogn. Der er fine badeværelser og toiletter, alle har deres eget værelse, og man starter og slutter dagene sammen.

De rekreative værdier i sommerhuset hører selvfølgelig også med. Haven, terrassen og naturen omkring sommerhuset vil til enhver tid slå skurvogne der er opstillet lige op og ned af arbejdspladsen.

Kontakt os på tlf. 8724 2240 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk hvis du har behov for langtidsleje i mere end 5 uger af et eller flere sommerhuse, så finder vi sammen en god og omkostningseffektiv løsning der opfylder dine og dine medarbejderes behov for midlertidig indkvartering.

Genhusning ved forsikringsskader

Når uheldet er ude kan en brandskade, en sodskade eller en vandskade betyde at der kan gå temmelig lang tid før man igen kan flytte ind i sit hus eller sin lejlighed. Tidshorisonten varierer naturligvis temmelig meget alt efter hvilken type skade der er tale om.

Når behovet for genhusning opstår vil et sommerhus ofte være den bedste løsning, både for forsikringsselskabet og for de uheldige kunder, der er blevet ramt af en skade.

Det er der flere grunde til:

  • Der er indflytningsklare sommerhuse stort set alle steder i Danmark
  • Der findes sommerhuse i alle størrelser, og derfor kan man altid finde et til enhver situation
  • Et sommerhus er et billigt alternativ til hoteller.
  • De forsikredes livskvalitet vil være højere i et sommerhus end på et hotelværelse, fordi der er mere plads til hver enkelt.

Vi er altid klar til at hjælpe med at finde det sommerhus der opfylder jeres og jeres kunders behov for hurtig, nem og omkostningseffektiv genhusning. Kontakt os på tlf. 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så finder vi sammen en god løsning.

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark