Afslappende efterårsferie i Danmarks naturskønne ferieområder
Del
Vælg mellem 5.237 sommerhuse Destinationer under Danmark
Efterårsferie Danmark billig 130-D10014
Efterårsferie Danmark (Emnenr. 130-D10014)
Det er synd ikke at nyde efterårets skønne dage og benytte efterårsferien til at komme lidt væk hjemmefra og tættere på naturen. Og man behøver ikke køre langt, for Danmark er et både behageligt og smukt ferieland med masser af afvekslende omgivelser – perfekt til en uforglemmelig familieferie.

Både vi danskere og de mange feriegæster fra vores nabolande ved det; Danmark er et pragtfuldt sted at holde ferie. Her er alt, hvad man behøver af naturskønne områder, charmerende småbyer og hyggelige sommerhuse. Et billigt sommerhus til efterårsferien er en god base for en afslappende ferie, uanset hvor i landet I foretrækker at holde ferien.

Ikke mindst familier, der ønsker at være aktive udendørs i deres ferie, og familier, der er vilde med vild natur, benytter sig år efter år af de gode efterårsferie tilbud og sikrer sig et af de hyggelige sommerhuse i Danmark i uge 42.

Naturområderne i det danske ferieland vækker begejstring med de verdensberømte vandreklitter, de smukke vidtstrakte hvide sandstrande, grønne marker og enge og gamle uberørte skove med en mangfoldig flora og fauna. Landskaberne opleves bedst på vandreture eller familieture på cykel, og især om efteråret bliver man berørt af den farvestrålende klædedragt, som naturen er iklædt.

Efteråret byder på uforglemmelige oplevelser i naturbeskyttede områder, hvor man kan opleve en uhørt mangfoldighed af fuglearter. Glæd jer også til friske og herlige gåture ved stranden og skovture med madkurv. Kun påklædningen sætter begrænsninger.

Overalt, hvor man kommer frem på udflugter på cykel eller i bil, møder man charmerende autentiske landsbyer og spændende handelsbyer, historiske slotte og herregårde. Lejer man et billigt sommerhus i efterårsferien, er der således mange attraktive udflugtsmål i vente.

Forlystelsesparker som f.eks. Tivoli i København, akvarier som f.eks. Kattegarcentret i Grenå og Jyllandsakvariet i Thyborøn er blot nogle af de oplevelser, der kan blive luft til i budgettet. Hertil kommer de lokale museer med forskellige temaer, som f.eks. historie, kunst eller naturhistorie. Her er noget for alle interesser.

Vikingetiden er en tid, som både børn og voksne finder interessant, og man kan gå i vikingernes fodspor mange steder i landet. Middelalderen fascinerer også mange, og en af de spændende middelalderbyer i Danmark er Ribe. Besøg nogle af de byer, I endnu ikke har været i, gå en tur i de gamle bydele, nyd det særlige lys i Skagen, rosernes by Mariager eller de idylliske badebyer Løkken og Blokhus – her er skønt også om efteråret.

Med et last minute sommerhus i uge 42 sikrer I jer en god base for efterårsferien i Danmark. En ferie i et sommerhus gør det nemt selv at stå for forplejningen, og det er hyggeligt at handle ind på de lokale markeder og i de talrige gårdbutikker og sammen tilberede maden hjemme i sommerhuset. Skal det være nemt en dag, er der familievenlige restauranter og caféer overalt i ferielandet.

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark