Vinterferie for hele familien
Del
Vælg mellem 5.287 sommerhuse Destinationer under Sverige
Skihytte til 4 personer i Köarskär, 8 km fra Sälens skisportsområde.
Skihytte til 4 personer beliggende i 700 m højde i Köarskär, 8 km vest for Sälens skisportsområde og 4 km fra Lindvallen. Hytten er på 60 m² og har 2 soverum, sauna og parkering lige ved døren. Emne nr. 266-DAN096.
Skiferie i Sverige betyder skiløb og sjov i sneen for hele familien. Hyggelige hytter og pister, som passer både for begyndere og avancerede skiløber, dertil store vidder og en vidunderlig natur – det venter dig i vinter-Sverige.

Skiferie Sverige – Vinterferie for hele familien

Skiferie i Sverige betyder skiløb og sjov i sneen for hele familien. Hyggelige hytter og pister, som passer både for begyndere og avancerede skiløber, dertil store vidder og en vidunderlig natur – det venter dig i vinter-Sverige.

Foretrækker man de langstrakte, uforstyrrede vidder og roen, stilheden samt den friske luft i fjeldene så skal man mere nordpå i Sverige, hvor det bliver længere mellem beboede områder. De skandinaviske bjerge, den lange bjergkæde, der mod vest adskiller Norge og Sverige, påvirker ikke kun klimaet i landet, men har også mange flotte skiområder at byde på. Sveriges højeste punkt er Kebnekaise på 2.111 m over havets overflade, helt op i nord.

Sverige byder på skiferie på en hyggelig måde, og det passer alle uanset deres evner på ski. Personalet på ski destinationerne er uhyre servicemindede. Og endelig er der masser af muligheder for at bo helt tæt på pisten, og det er ikke alle lande, der kan tilbyde det.

Der kan være koldt om vinteren i Sverige, men oftest er vejret altså markant bedre end mange tror, og der er faktisk rigtig mange dage, hvor solen skinner fra en skyfri og frostklar himmel over et flot vinterlandskab dækket af den smukkeste sne. Man kan nemlig altid være helt sikker på sneen…

For børn handler skiferie om at lege og lære, og det er der rigtig gode muligheder for i Sverige. Den skiskole, der tilbydes i Sverige har den tilgang til læring, at det skal leges ind. Den legesyge, som børnene har på ski har svenskerne været dygtige til at overføre til temaparker og funparks designet specielt til børn, hvor de kan hoppe og ’raile’ i trygge omgivelser.

Vil man udfordres som garvet skiløber, kan man vælge et skisportssted, hvor der eksempelvis er mulighed for heli-skiing eller gode muligheder for offpiste. Og hvis det ikke skal være så vildt, og man bare har lyst til at give den gas på stejle, sorte pister, så er der altså også det på stort set alle de svenske destinationer. Det er blandt andet det, der er fordelen ved, at områderne er så brede som de er … her er alt fra grønne til sorte pister.

Vi ønsker jer en dejlig skiferie i Sverige!

Andre artikler om Sverige

  • Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.