Familie ski med coach
Del
Idre Fjäll er familiens favoritdestination for en dejlig afvekslende skiferie. Der venter 40 pister, fra de mest venlige til de rigtig sorte. Området ligger i det nordvestlige Dalarna – et varieret og flot terræn med pister i alle sværhedsgrader.

Skiferie Idre – Familie ski med coach

På Idre Fjäll kan man køre på ski i de fire verdenshjørner. Det betyder, at man altid kan være på sol- eller læsiden og at man altid har mange bakker at vælge imellem. I alt har Idre Fjäll 41 nedfarter, derunder Dalarnas stejleste bakke, Chocken, med 46° hældning.

Uden for pisterne kommer man heller aldrig til at kede sig med muligheder for bob- og hundeslæde, kanetur, børnenes afterski, bowling, sportscenter og badeland. Teenagere kan råhygge sig med de mange happenings, som området byder på. Efter en lang dag med gang i den på ski er det let at finde musik, dans og andre gode afterski-aktiviteter.

Som en nyhed byder Idre på ski-coaching, som henvender sig til folk, der kan køre på alle bakker, men måske alligevel er klar over at der er meget mere at lære, som kan gøre skiløbet endnu sjovere. Coaching findes også til langrend. Desuden kan man prøve ’Formel 1-lektionen’, der er beregnet til at give en rigtig god fartoplevelse på en ægte storslalombane.

Vi giver dig overblik over mængden af hytter til leje Idre

Vil du være sikker på at finde den bedste hytte eller ferielejlighed Idre til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens hytte Idre på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop den hytte, der skal danne rammen om familiens skiferie Idre.

Lej sommerhus Idre

Hos os er udlejning af sommerhuse Idre nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Idre eller den feriebolig Idre som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Idre

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Idre. Skulle du finde hytten eller ferielejligheden til en lavere pris hos en af vore konkurrenter, udbetaler vi hele prisforskellen sammen med en bonus på 1.000 kroner til din konto. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.