Natur, byer og oplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 4.809 sommerhuse Destinationer under Sverige
Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.
Lille feriehus til 3 personer i eksklusiv beliggende 5 m fra søen Somme og 7 km nord for Tranås. Huset har en smuk terrasse og og en badestige direkte til vandet. Herudover findes en lille privat strand, hvor robåden ligger klar. Omkring 45 minutters kørsel fra feriehuset ligger Sveriges næststørste sø, Vättern, den maleriske by Gränna og byen Jönköping, med det gode indkøbsmuligheder. Emne nr. 172-68324.
Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.

Sommerhus Sverige – Natur, byer og oplevelser på første klasse

De tre største byer i Sverige er Stockholm, Göteborg og Malmø, der hver har deres særegne træk. Oplev den travle hovedstads atmosfære i Stockholm, idræts- og kulturlivet i Göteborg eller se det fantastiske bygningsværk ’Turning Torso’ i Malmø.

Foretrækker man de langstrakte, uforstyrrede vidder og roen, stilheden og den friske luft i fjeldene så skal man mere nordpå i Sverige, hvor det bliver længere mellem beboede områder.

Det langstrakte kystområde mod øst til den Botniske Bugt og Østersøen påvirker klimaet i landet, og det samme gør de skandinaviske bjerge, den lange bjergkæde, der mod vest adskiller Norge og Sverige.

Det sydlige Sverige består primært af landbrugsland, men landets mest udbredte landskabsform er skov, idet 60 % af det samlede areal (75 % af landarealet) er skovdækket.

Sverige er usædvanligt rig på søer af alle størrelser - Vänern og Vättern er de største. I det sydlige Götaland, i det såkaldte sydsvenske højland, finder man en mangfoldighed af vandområder, både søer og elve, hvor de sidstnævnte løber i alle retninger på vej mod havet. Vandløbene er derfor som regel ikke nær så lange eller vandrige som elvene mod nord.

Landets laveste punkt er Hammarsjön nær Kristianstad på 2,41 m under havets overflade, mens det højeste punkt er Kebnekaise på 2.111 m over havets overflade. Landets største øer er Gotland og Öland.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Sverige

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Sverige til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Sverige på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Sverige.

Lej sommerhus Sverige

Hos os er udlejning af sommerhuse Sverige nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sverige eller den feriebolig Sverige som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Sverige

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sverige. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Sverige

  • Skiferie Sverige

    Skiferie i Sverige betyder skiløb og sjov i sneen for hele familien. Hyggelige hytter og pister, som passer både for begyndere og avancerede skiløber, dertil store vidder og en vidunderlig natur – det venter dig i vinter-Sverige.
    Skihytte til 4 personer i Köarskär, 8 km fra Sälens skisportsområde.