Ferie midt i Astrid Lindgrens verden
Del
Vælg mellem 42 sommerhuse
Dobbelthus til 4 personer i Blåklockevägen.
Rødt dobbelthus i et sommerhusområde til 4 personer med skoven helt ind på grunden. Badeplads med lavt vand, bro og grillplads. 20 km til Vimmerby. Emne nr. 148-S06919.
Eventyrparken Astrid Lindgrens Verden er et af de klassiske og helt oplagte udflugtsmål. Her kan børnene møde Pippi, Kling og Klang, Emil og Ida, Ronja Røverdatter og alle de andre figurer fra Astrid Lindgrens bøger og opleve en række af miljøerne fra bøgerne.

Sommerhus Vimmerby – Ferie midt i Astrid Lindgrens verden

Vimmerby, som ligger i Småland i Sverige, er uløseligt forbundet med forfatteren Astrid Lindgren, og de mange besøgende kommer især for at opleve miljøerne fra Astrid Lindgrens bøger.

Vimmerby er dog også en af Sveriges ældste byer og fik sandsynligvis sine byrettigheder allerede i 1300-tallet. Storgatan har stadig sin middelalderlige linjeføring, og i centrum er flere unikke træhuse bevarede.

Byen og dens omegn byder på mange seværdigheder, bl.a. Katthult, Bullerby og Astrid Lindgrens barndomshjem, gården Näs.

Eventyrparken Astrid Lindgrens Verden er et af de klassiske og helt oplagte udflugtsmål. Mange af husene i eventyrparken er bygget i en tredjedel af naturlig størrelse, som gør dem overskuelige for mindre børn.

Hvis børnene er for store til Astrid Lindgrens Verden, kan man tage på udflugt i og omkring Vimmerby og opleve de "ægte" Astrid Lindgren miljøer.

Man kan også besøge Sevedstorp, hvor ”Alle vi børn i Bullerby” blev optaget. Sevedstorp (eller Bullerby - på svensk ”Bullerbyn”) ligger ca. 15 km sydvest for Vimmerby.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Vimmerby

Vil du og familien have det bedste sommerhus Vimmerby til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Vimmerby på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vimmerby.

Lej sommerhus Vimmerby

Hos os er udlejning af sommerhuse Vimmerby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vimmerby eller den feriebolig Vimmerby som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vimmerby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vimmerby. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.