Oplev Middelalderen på øen i Østersøen
Del
Vælg mellem 186 sommerhuse
Feriehus til 4 personer i Kvisttigen.
Hyggelig feriehus til 4 personer beliggende på en naturgrund i et sommerhusområde, 1 km fra de kilometerlange sandstrande og med det meget lave vand, der gør det velegnet til børnefamilier. Huset ligger med kort afstand til Ugnens Fuglereservat der har en utrolig smuk og unik flora og fauna. Se solnedgangen med Stora og Lilla Karlsö som kulisse. Emne nr. 148-S42130.
Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at besøge Gotland – ikke mindst øens største by, Visby, der er den bedst bevarede middelalderby i hele Europa. Det regner meget lidt på Gotland, der også byder på en lang og spændende kyststrækning.

Sommerhus Gotland – Oplev Middelalderen på øen i Østersøen

Med et areal på godt 3100 kvadratkilometer er den naturskønne ferieø Gotland beliggende i Østersøen, omkring 90 kilometer fra det svenske fastland. Øen er 125 km lang og 50 km bred. Den 800 km lange kyststrækning fremstår meget varieret og mange steder ses erosionsfænomener som grotter og strandpiller.

Pga. beliggenheden i Østersøen og i læ af det svenske fastland er Gotlands årstider forskudt i forhold til det øvrige Sverige. Nedbøren er ringe; sammen med den kalkrige undergrund og det flade landskab bevirker det, at øen ikke har større vandløb.

Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at besøge Gotland – ikke mindst øens største by, Visby, der er den bedst bevarede middelalderby i hele Europa. Området er den del af Sverige hvor der findes flest fortidsminder, bl.a. mere end 90 kirker.

I middelalderen var Visby i en årrække medlem af Hanseforbundet – en sammenslutning af magtfulde købmænd i landene omkring Østersøen. I 1361 blev Gotland erobret af Danmark, men efterhånden blev øen en base for sørøvere. I 1525 erobrede tyske købmænd Visby og brændte alle byens kirker, med undtagelse af katedralen.

Ruinerne er bevaret, og indgår den dag i dag som en del af Visby. Det samme gør den lange ringmur, der er opført omkring byen. Visby er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Hvert år i august, mere præcist i uge 32, afholdes en stor middelalderfestival i Visby. Man kan handle på middelaldermarkedet, høre musik og se teater fra dengang, overvære drabelige turneringer og meget, meget mere.

Gotland er det område i Sverige, som er rigest på fortidsminder. Øen var beboet allerede før 5000 f.Kr., og talrige fund fra sten- og bronzealder vidner om en rig kultur med internationale kontakter. Der findes 92 kirker fra middelalderen.

Ude på øen bør man absolut besøge Sudret og Fårö for at opleve det gigantiske rauker; naturlige limstens søjler, der står stolte i havet ud for kysten. På Fårö havde den verdensberømte filminstruktør Ingmar Bergman sit hjem. Fårö er i øvrigt en fortryllende smuk, næsten ”tropisk” ø. Et andet naturligt vidunder er Gotska Sandön nationalpark. Det er fuldstændigt som at være på en tropisk ø, hvor det azurblå vand, der skyller ind over den lave strand.

Det største udbud af sommerhuse til leje Gotland

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Gotland til den lavest mulige pris? Så bestil familiens feriehus Gotland på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Gotland for enhver pengepung, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Gotland, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Gotland.

Lej sommerhus Gotland

Hos os er udlejning af sommerhuse Gotland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gotland eller den feriebolig Gotland som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Gotland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Gotland. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.