Fred og harmoni i en unik del af Sverige
Del
Vælg mellem 695 sommerhuse
Hus til 4 personer med swimmingpool i Helsingborg.
Moderne hus til 4 personer med swimmingpool og gåafstand til golfbane. Tæt på Hven, der indbyder til herlige cykelture, Helsingborg og Bådstad med gode shoppingmuligheder og fantastiske restauranter. Poolen findes lige uden for døren og havet ligger kun 600 m fra huset. På altanen kan I se ud over vandet og helt til Helsingør. I kælderen har I hjemmebiograf. Et vidunderligt hus med mange muligheder. Emne nr. 148-S01823.
Skåne er på mange måder en særlig del af Sverige. Her findes dejlige, lange sandstrande, og klimaet er det samme som i Danmark. Selv om der er meget opdyrket land i Skåne er man ikke i tvivl om at man befinder sig i Sverige, når man kører lidt ind i landet. Naturen er oplagt til gå- og cykelture.

Sommerhus Skåne – Fred og harmoni i en unik del af Sverige

Skåne er det sydligste landskab i Sverige og ligger på den sydligste spids af den Skandinaviske halvø. Området indgår i Øresundsregionen. Skåne er Sveriges vigtigste landbrugsområde og en af landets tættest befolkede regioner. De største byer er Malmø, Lund og Helsingborg.

Skåne er et lettere kuperet slettelandskab, minder meget om Danmark. Den nordøstlige del hører dog til det smålandske højland. Det skånske sletteland afbrydes af en række højdedrag, som er orienterede nordvest.

Inde i landet afløses den ellers blide natur af vildmark med vandfald og grotter. Kom tæt på det hele med kanosejlads på de mange søer og elve, til fods eller på en cykeltur. Der er nok at se på. Skåne har bl.a. mange lange sandstrande, som ved Sandhammaren.

I modsætning til nordligere egne i Sverige, men i lighed med Danmark, har Skåne et øklima med forholdsvis varm vinter og ret kølig sommer.

Naturen i Sydsverige er supersmuk og en oplevelse værd. Det smukke stille vand i søerne og en kølig dukkert er uden sidestykke! Og så er der stilhed, ro og harmoni i det område, som ikke opleves i Danmark.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Skåne

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Skåne til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Skåne på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Skåne i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde netop det feriehus Skåne, der skal danne rammen om jeres ferie Skåne.

Lej sommerhus Skåne

Hos os er udlejning af sommerhuse Skåne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skåne eller den feriebolig Skåne som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skåne

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste når vi taler om sommerhusudlejning Skåne. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.