Vandet bestemmer bybilledet
Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i det centrale Stockholm.
Smuk lille lejlighed til 2 personer i det centrale Stockholm, kun 150 fra bredden af søen Mälaren og Luxpark med grønne områder. Lige uden for hoveddøren finder du et bredt udvalg af butikker, restauranter og pubber. Der er lidt over 1 km til centrum af Stockholm. Emne nr. 172-38741.
En storby ferie i Stockholm, byder året rundt på masser af atmosfære og oplevelser. Det gælder uanset om man foretrækker at vandre rundt på egen hånd, eller hellere vil på en guidet tur til alle de største seværdigheder.

Sommerhus Stockholm – Vandet bestemmer bybilledet

Stockholm er hovedstad i Sverige, landets og Nordens største by, grundlagt allerede i det 13. århundrede. Den centrale del af byen ligger på 14 øer og holme hvor søen Mälaren har sit udløb i Østersøen, og er forbundet af mange broer. Stockholm er Sveriges klart største byområde med et indbyggertal på 1,3 millioner.

Som i alle andre hovedstæder og storbyer vil man opleve at Stockholm aldrig sover, og at nattelivet byder på mange spændende oplevelser.

Fra Stockholms centrum har man en enestående mulighed for at slippe væk fra den pulserende storby, hvis man trænger til at hvile ørene og sindet. Den svenske hovedstad ligger i den østlige del af landet, med Den Botniske Bugt mod nord og Østersøen mod syd. Hermed har man alle muligheder for at opleve nogle af de pragtfulde naturscenarier, den svenske kystlinje og skærgården byder på.

Slussen en sluse midt i Stockholm by adskiller det ferske søvand fra det salte havvand. Byens drikkeforsyning består af renset vand fra Mälaren, og søens høje vandkvalitet muliggør laksefiskeri næsten helt inde i byen.

Efter svenske forhold er oplandet omkring hovedstaden ret tæt befolket, men set med europæiske øjne er en køretur gennem landskabet snarere en naturskøn og malerisk oplevelse. Her finder man en lang række af de svenske herregårde og også de største og mest imponerende slotte, landet kan byde på.

Den høje koncentration af slotte og herregårde i omkring Stockholm hænger sammen med det forhold, at det var herfra den svenske kongemagt udsprang. Hovedstaden var derfor også udgangspunktet for den position, Sverige i det 17. århundrede skabte som europæisk stormagt med en slagkraftig hær og flåde. De imponerende slotte og herregårde lever imidlertid endnu i dag i bedste velgående – herunder Stockholm Slot, der er det største i den nordlige del af Europa.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Stockholm

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Stockholm til den garanteret laveste pris? Så lej jeres feriehus Stockholm på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Stockholm for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Stockholm, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Stockholm.

Lej sommerhus Stockholm

Hos os er udlejning af sommerhuse Stockholm nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stockholm eller den feriebolig Stockholm som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Stockholm

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Stockholm. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.