Ski og atmosfære i verdensklasse
Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Feriehus til 10 personer perfekt beliggende i Åre Björnen.
Feriehus til 10 personer med den bedste beliggenhed i Åre Björnen med udsigt over Årefjällen og Åresjön. Åre Björnen er en del af Åres skiområde med løjper for begyndere og mange aktiviteter for børn. Her findes også løjper med offpiste i skoven. Mange langrendsspor i skoveterræn. Om sommeren er der mulighed for at følge flere vandrestier i både skoven og på fjeldet. Emne nr. 148-S49507.
Åre er Skandinaviens hotspot og er kåret til ’Leading Mountain Resort of the World’ med perfekt skiløb på alle niveauer. Skiområdet i Åre består af tre forskellige områder, der har hver sit særpræg. Området er perfekt til både par og familier.

Skiferie Åre – Ski og atmosfære i verdensklasse

Åre er Skandinaviens hotspot og er kåret til ’Leading Mountain Resort of the World’ med perfekt skiløb på alle niveauer. Det hele ligger ca. 900 km nord for Göteborg og er et af de største skiområder i Sverige. Der findes mere end 90 km pister - alt lige fra dejlige børnebakker til stejle styrtløbspister. Længste nedfart er på over 6500 meter, og med oplysning på en del af pisterne er der gode muligheder for at fortsætte på ski om aftenen.

Skiområdet i Åre består af tre forskellige områder, hvoraf områderne Åre By og Bjørnen er bygget sammen. Duved/Tegel skiområdet er et selvstændigt skiområde i Åre. Liftkortet gælder selvfølgelig til alle områder. De tre områder har hver sit særpræg og gør tilsammen Åre til en komplet destination som er velegnet til alle aldre. Desuden findes der ’Dream Land’ med masser af lækre udfordringer til snowboarderen og den kreative skiløber. Der er også gode muligheder for langrend - både dag og aften.

Åre er unik i skandinavisk sammenhæng og hvad stemning angår, kan byen bedst sammenlignes med en skisportsby i alperne. Der er masser af gode restauranter, mange forskellige butikker, caféer og diskoteker. Torvet i Åre, som er byens centrum, skaber en hyggelig ramme om det hele og emmer af atmosfære.

Det store skiområde i Åre har i februar 2007 fået tildelt værtsskabet for det alpine ski verdensmesterskab.

Hytter til leje Åre

Vil du også nyde de mange fordele ved en afslappende skiferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Åre? Så book familiens hytte Åre på Sommerhus-siden.

Lej sommerhus Åre

Hos os er udlejning af sommerhuse Åre nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Åre eller den feriebolig Åre som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Åre

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det kommer til udlejning af hytter Åre. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.