Astrid Lindgren, westernby og flot natur
Del
Vælg mellem 1.161 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Sävsjö.
Velholdt og dejligt sommerhus til 6 personer beliggende ved en sø. Huset ligger ved ejerens gård, men på en separat grund. Terrasse på bagsiden af huset med udsigt over søen, hvor der er gode bademuligheder og fri fiskeri. Emne nr. 148-S05017.
Småland i det sydlige Sverige er perfekt til familieferie. Her er både natur og forlystelser i topklasse. Tag lige Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i det østlige Småland. Leg i Villa Villekulla, besøg Katholt og gå på eventyr med Ronja Røverdatter i Mattisborgen.

Sommerhus Småland – Astrid Lindgren, westernby og flot natur

Øst for Vimmerby kan man ved byen Vetlanda komme ned i underverdenen i Kleva Gruva; en kobber- og nikkelmine, der blev åbnet i 1691 og lukket i 1919.

Mere adspredelse finder man i den tidligere guldgraverby Ädelfors, i westernbyen High Chaparral to timer øst for Varberg, eller i Liseberg, Nordens største forlystelsespark, i Gøteborg.

Væk fra byerne og forlystelser kan man nyde den storslåede svenske natur i Småland. Sejl i kano på en af de mange søer og elve, se vandfald og udforsk vildmarken til fods eller på cykel.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Småland

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Småland til den garanteret laveste pris? Så skal du booke jeres feriehus Småland på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Småland.

Lej sommerhus Småland

Hos os er udlejning af sommerhuse Småland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Småland eller den feriebolig Småland som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Småland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Småland. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.