Skærgårde og tusindvis af øer
Del
Vælg mellem 219 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ingelsby.
Traditionelt sommerhus til 4 personer kun 150 m til dejlig sø. Til huset hører en robåd, hvortil der kan lejes en motor. I søen er der mange fisk, som efterfølgende kan grilles på bålet eller grillen. Ideelt sted for hele familien i rolige og afslappende omgivelser tæt på vandet. Emne nr. 172-23987.
En sø, der nærmest er et helt hav med egen skærgård omgivet af skovklædte bjerge, idylliske byer og eventyrlige slotte - Vänern er med Sveriges største sø og den tredjestørste sø i Europa. Et oplagt valg når I søger fred, ro og hyggelige timer med familien i storslåede og idylliske omgivelser.

Sommerhus Vänern – Skærgårde og tusindvis af øer

En sø, der nærmest er et helt hav med egen skærgård omgivet af skovklædte bjerge, idylliske byer og eventyrlige slotte - Vänern er med Sveriges største sø og den tredjestørste sø i Europa.

Vänern er en del af Göta kanal, og den har forbindelse til Kattegat gennem Göta älv, som har sit udløb i Göteborg. Ligeledes har den forbindelse til søen Vättern ved Karlsborg via Göta Kanal. Vänern ligger kun 44 m over havets overflade og har en middeldybde på 27 m.

Oplevelser for alle sanser ligger tæt ved Sveriges største sø: Fra en tur i den delikate fiskerogn löjromens tegn og besøg på det romantiske Läckö Slot til vandreture på Kinnekullemassivet og besøg ved Gøta Kanalen i Sjötorp, dér, hvor den historiske kanal tværs gennem Sverige begynder og ender.

I området ligger der 19 golfbaner af meget varieret karakter, alle er af høj kvalitet. Man spiller på naturskønne baner i den smukke natur omkring søen Vänern og er som regel aldrig mere end et drive fra søen Vänern eller et vandløb, der fører til søen.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Vänern

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vänern til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Vänern på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vänern.

Lej sommerhus Vänern

Hos os er udlejning af sommerhuse Vänern nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vänern eller den feriebolig Vänern som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vänern

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Vänern. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.