Nordeuropas største ski-paradis
Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Fjeldhytte til 4 personer i hjertet af Sälenfjällen.
Hyggelig fjeldhytte til 4 personer, i hjertet af Sälenfjällen, når Tandådalens skianlæg. Her kan I fiske, vandre og bade og hytten ligger tæt på Hundfjällets badeland, en put and take sø, minigolf, cykelpark m.m. I Lindvallen er der en stor og tempereret udendørs pool, og en restaurant med buffet. I Sälen by kan I købe kunsthåndværk og skind. Emne nr. 148-S46003.
Sälen præsenterer Nordeuropas største alpine skiområde: Nyd de dejlige pister på Lindvallen, Tandådalen, Kläppen, Högfjället og Hundfjället. Området byder i alt på 116 pister og ikke mindst masser af muligheder for familiens yngste.

Skiferie Sälen – Nordeuropas største ski-paradis

Her er særlige børne- og eventyrområder, sjove og spændende funparks for både store og små.

Skiområderne Lindvallen og Högfjället hænger sammen via en forbindelseslift. Det samme gør Tandådalen og Hundfjället. Man kan også købe et liftkort, der dækker hele Sälen.

Især Kläppen i Sälen er spændende: Her er mange varierende pister, der passer til såvel børn og nybegyndere som øvede. Det er bl.a. i Kläppen, at det svenske alpinlandshold holder til, og stedet tæller også Sveriges bedste snowpark.

Sälen byder desuden på langrend - der er 40 km løjper.

Få overblik over mængden af hytter til leje Sälen

Vil du sikre dig og familien den bedste hytte eller ferielejlighed Sälen til den garanteret laveste pris? Så book familiens hytte Sälen på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af hytter Sälen i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig den hytte Sälen, der sikrer jer en dejlig skiferie Sälen.

Lej sommerhus Sälen

Hos os er udlejning af sommerhuse Sälen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sälen eller den feriebolig Sälen som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af hytte Sälen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Sälen. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.