Skøn natur og dejlige udflugtsmål
Del
Vælg mellem 3.089 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Syd Sverige
Dejligt feriehus på 100 m² til 6 personer i Sjötofta, Syd Sverige, beliggende i et smukt naturområde. Masser af plads inde og ude. Bær og svampe rundt om hjørnet. Skib med gratis fiskeri i den lille sø. Emne nr. 148-S04689.
I Sydsverige findes hverken samer, rener, nordlys eller midnatssol, men til gengæld er her lange, hvide sandstrande, bølgende marker så langt øjet rækker, og små grønne bakker, der med mild hånd er strøet ud over landskabet. 

Sommerhus Sydsverige – Skøn natur og dejlige udflugtsmål

Skåne, som ligger helt nede på Sveriges sydligste spids, byder på store, tætte skove med smukke søer og dejlige badestrande der ind imellem brydes af det svenske grundfjeld. Tag en forfriskende vandretur igennem herlighederne, tag en tur på cyklen eller lej en hest og se det hele lidt fra oven. I denne del af landet er afstandene så korte, at man altid er tæt ved både skoven, søerne og havet.

Halland, der strækker sig langs Øresund nord for Skåne, byder på den samme skønne natur, et godt udbygget system af stier og sidst, men ikke mindst, på fantastisk godt fiskevand. Mange af søerne i området er forbundet med åer, hvor man har alle muligheder for en god fight med både laks og ørred. Foretrækker man kystfiskeri er man aldrig ret langt fra alle de muligheder, både Øresund og Østersøen giver.

Blekinge er et rent paradis for familiens yngste medlemmer. Oplev alle dyrene og de gode legepladser på Børnenes Gård tæt ved Karlskrona, få svar på alle mulige (og umulige) spørgsmål i forlystelsescenteret ’Kreativum’, eller tag børnene med til Torneroses Eventyrpark i Blomstergården. Oplev også de skønne sandstrande, der findes langs Blekinges kystlinje. Her, ved Sveriges sydligste skærgård, kan hele familien soppe og bade i Østersøens rene, klare vand.

En ferie i Syd Sverige hænger uløseligt sammen med Astrid Lindgren, som blev født i Småland. Alle kender Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg, og alle børn og barnlige sjæle bør besøge forfatterindens hjemby, Vimmerby, hvor hun fandt inspirationen til sine fantastiske og højt elskede historier.

Et besøg her er en enestående mulighed for at komme helt tæt på de fortællinger, vi alle kender fra vores egen barndom – og alle børn vil elske at se Pippis Villa Villekulla og Emils snedkerværksted i forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Sydsverige

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Sydsverige? Så skal du booke jeres feriehus Sydsverige på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Sydsverige.

Lej sommerhus Sydsverige

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydsverige nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydsverige eller den feriebolig Sydsverige som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydsverige

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Sydsverige. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Sverige

    Sverige er et spændende ferieland der byder på alt lige fra skiferie over midnatssol til spændende storbyer. Områderne omkring de store søer Vänern og Vättern er eftertragtede ferieområder; det gælder også Småland og Skåne i syd. Gotland og Visby er Østersøferie på første klasse.
    Feriehus til 3 personer 5 m fra søen Somme i Tranås.