Lej et poolhus på Sydfyn - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Sydfyn. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.

Lej dit poolhus på Sydfyn her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle. Derfor er du altid helt sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit poolhus på Sydfyn hos os.

Tips til området:

Et poolhus på Sydfyn danner ikke alene rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne poolhus på Sydfyn får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne dejlige del af Danmark har syntes godt om:

meget stille, roligt og natur skønt område gode muligheder for at gå og løbe. Tæt på større byer, nemt med lokale indkøbs muligheder

Flot udsigt og roligt område. Godt udgangspunkt for udflugter

Rolig, tæt på by og strand

Boligen ligger i et dejligt og hyggelig område med strand til den ene side og Assens Marina til den anden side. Der er få hundrede meter til centrum af Assens by, som er en virkelig hyggelig by med gode butikker. Bla. kan fremhæves en virkelig god håndværksslagter.

dejlig udsigt til både havn og strand

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Sydfyn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres oplevelser af Sommerhussiden

Hurtigt og gnidningsløst.

En af de bedste. eg har været på flere forskellige sommerhus udlejnings sider og dette er en af de nemmeste og mere behagelige at søge på både mht feriens længde, overnatninger og område.

Nemt!! Nemt at booke sommerhus igennem og hurtig tilbagemelding.

Andre artikler om Sydfyn

 • Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 • Sommerhus Sydfyn privat til leje

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat til leje. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-76293
 • Sommerhus Sydfyn privat udlejning

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat udlejning. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat udlejning. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 084-M65701
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.