Store sommerhuse = store fordele
Del
Se sommerhuse for min. 14 personer Destinationer under Danmark
Dejligt stort sommerhus til 14 personer med poolafdeling i Ebeltoft.
Dejligt stort sommerhus til 14 personer beliggende i Ebeltoft ca. 500 m fra havet. Sommerhuset har en skøn poolafdeling med swimmingpool, vandrutschebane, sauna, bruseniche og spabad med plads til 4-6 personer. I aktivitetsrummet kan man tage et spil dart eller billard ved poolbordet, eller udfordre hinanden i bordtennis eller på PlayStation2. Emne nr. 090-39038
Store sommerhuse giver en lang række fordele når I er mange der skal samles – og de er faktisk også ret billige pr. person.

Store sommerhuse er sagen når I er mange

Se de store sommerhuse i Danmark
Sommerhussiden.dk giver dig overblikket over alle de store sommerhuse der udlejes i Danmark. Vælg blot hvor mange I er og hvor I gerne vil hen, så er I allerede godt på vej. Vi er kort sagt en genvej til de store sommerhuse til leje, der på ethvert tidspunkt findes i Danmark.

Behovet for store sommerhuse opstår når man er mange der skal samles. Her tilbyder de store sommerhuse en hyggelige stemning i naturskønne omgivelser, som er svært at finde andre steder.

Vælg et af de store sommerhuse til familiefødselsdagen, tag af sted med vennerne og deres børn, eller nyd julen sammen med familien i det sommerhus der opfylder jeres ønsker.

Et sommerhus er også sagen når firmaet, foreningen eller klubben skal mødes under uformelle rammer.

Store billige sommerhuse

Er store sommerhuse nu også billige sommerhuse?” Ja, det er de faktisk. Selvfølgelig er store sommerhuse ved første øjekast dyrere at leje end ”almindelige” sommerhuse. Når man kigger på prisen fordelt på alle de personer der skal med, ændrer billedet sig imidlertid.

Store sommerhuse er faktisk ikke så sjældent billigere pr. person end både mindre sommerhuse og hoteller.

Store luksus sommerhuse med pool

Mange store sommerhuse vil indeholde alskens luksusudstyr som spa, sauna og pool. I nogle af dem er der desuden billardborde, bordtennis og andre underholdende spil. Hvis du specifikt søger store sommerhuse med swimmingpool er du kommet til det rigtige sted; her får du nemlig nem og sikker adgang til dem alle sammen.

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark