Lej et sommerhuse Falster privat udlejning - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhuse Falster privat udlejning. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.

Lej dit sommerhuse Falster privat udlejning her!

Vi har huse til alle, og der er 100 procent prisgaranti på dem alle sammen. Derfor er du altid helt sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhuse Falster privat udlejning hos os.

Tips til området:

Et sommerhuse Falster privat udlejning udgør ikke kun rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhuse Falster privat udlejning får I desuden adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne dejlige del af Danmark har syntes godt om:

350 meter til stranden, fedt område.

Rigtig god beliggenhed, tæt på både strand, indkøb og resturanter. Det kunne ikke blive meget bedre.

Fint hus i indretning og god beliggenhed

Hyggeligt sommerhus område.

Utrolig dejlig strand og mange seværdigheder i nærheden. Især Knuthenborg og Middelaldercenteret var spændende.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhuse Falster privat udlejning, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Som det skulle være.

Alt forløb uden problemer

måske

Der har ingen problemer været med selve bookingforløbet. Fungerede godt via Internet. Både booking og betaling.

Andre artikler om Falster

 • Poolhus på Falster

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Falster. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 121-82-0294
 • Sommerhus Falster privat med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Falster privat med pool. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-68946
Vis alle artikler om Falster

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.