Lej et sommerhus Falster privat sommerhusudlejning - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Falster privat sommerhusudlejning. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.

Lej dit sommerhus Falster privat sommerhusudlejning her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle sammen. Derfor kan du altid være fuldstændig sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Falster privat sommerhusudlejning hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Falster privat sommerhusudlejning udgør ikke alene rammerne om et ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Falster privat sommerhusudlejning får I nemlig let adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Nedenunder kan I se mere om, hvad andre gæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Dejligt område. Stille og tæt ved alt.

Dejligt område tæt ved havet, diget og indkøbsmuligheder.

rigtig dejligt sted med god strand og dejlige omgivelser

Skønt område - også om vinteren - med mulighed for gode gåture bl.a. i Bøtø plantage.

Roligt område med gode handlemuligheder. Fin afstand til stranden.

Personlig betjening

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Falster privat sommerhusudlejning, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

super nemt uden problemer

Alt fungerede tilfredsstillende.

Meget nemt og god service

Bookingforløbet var fint ;-)

Andre artikler om Falster

 • Poolhus på Falster

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Falster. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 121-82-0294
 • Sommerhus Falster privat med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Falster privat med pool. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-68946
 • Sommerhuse Falster privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhuse Falster privat udlejning. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 121-82-0452
Vis alle artikler om Falster

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.