Tid til familiehygge
Del
Det bedste ved rigtige sommerhuse er at komme væk fra hverdagen. Væk fra folk, støj og aftaler, der myldrer om ørerne.

Rigtige sommerhuse ligger langt væk fra hverdagen

Det bedste ved rigtige sommerhuse er at komme væk fra hverdagen. Væk fra folk, støj og aftaler, der myldrer om ørerne.

For i stedet at kunne nyde fred og ro. Indsnuse duften af en skov, når man åbner døren til fuglesang om morgenen og hører havets brusen.

Rigtige sommerhuse ligger ugenert og putter sig bag klitterne. En kort gåtur fører dig ad en lille, sandet sti forbi marehalm og hybenbuske til et vidunderligt panorama over havet og en bred sandstrand. Hvor du og ungerne kan bade, bygge slotte og finde skatte i sandet.

Hjemme i sommerhuset er der plads til hele familien. Plads til at hygge sig og se børnene lege i haven. Til at grille på terrassen.

Jeres sommerhus har værelser, hvor ungerne kan lege og sove for sig selv. Så I kan hygge jer uden at skulle liste rundt og hviske, når de små er puttet.

I holder ferie i et smørhul i Danmark, hvor I kan cykle på cykelstier og markveje. Hvor mange indkøb klares hos den lokale købmand samt frugt- og grøntboden ved den nærmeste gård.

Der er kort til oplevelser som et badeland, et spændende, gammelt slot eller en hyggelig lille landsby.

Det er derfor, at ferie i rigtige sommerhuse i Danmark er den dejlige ferie.

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.
 • Langtidsleje af sommerhus

  Langtidsleje af sommerhuse er en nem, hurtig og omkostningseffektiv måde at foretage midlertidig indkvartering på. Vi har sommerhuse i hele Danmark og mange års erfaring i samarbejde med håndværkere, entreprenører og forsikringsselskaber.
 • Billig leje af sommerhus i Danmark

  Hos Sommerhussiden.dk finder du altid det størst mulige udvalg af billige sommerhuse til leje. Du kan f. eks. til enhver tid se alle de sommerhuse i Danmark der netop nu koster maks. 2.000 kroner for en hel uge.
 • Lej et luksus pool sommerhus i Danmark

  Når familien skal på ferie på første klasse er et luksus sommerhus med pool det eneste rigtige. Se det aktuelle udvalg af poolhuse i hele Danmark og glæd jer til at komme af sted.
Vis alle artikler om Danmark