Lej et poolhus på Falster - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Falster. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos os.

Lej dit poolhus på Falster her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit poolhus på Falster hos os.

Tips til området:

Et poolhus på Falster udgør ikke alene rammerne om en skøn ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne poolhus på Falster får I nemlig nem adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter jer i ferieområdet.. Herunder kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne skønne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Super sted. havde 2 børn med, den ene på 2 den anden på 11 og begge unger havde det fantastisk med jeres ydre områder.

Langt til by og strand, men det vidste vi i forvejen, så vi havde medbragt cykler. Det er absolut en god ide.

det er et fint og det kan anbefales til andre

super område 5 stjerne

Personlig betjening

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Falster, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

super nemt uden problemer

Alt fungerede fint

Nemt at søge sommerhus via netportal, hvor der er et samlet udbud fra alle bureauer.

de er meget hjælpsomme og flinke. alt forløb smertefrit

Andre artikler om Falster

 • Sommerhus Falster

  Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
  Sommerhus til 6 personer på Falster
 • Sommerhus Falster privat med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Falster privat med pool. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-68946
 • Sommerhuse Falster privat udlejning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhuse Falster privat udlejning. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 121-82-0452
 • Sommerhus Falster privat billigt

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Falster privat billigt. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 121-81-0509
Vis alle artikler om Falster

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.