Se alle kæmpe sommerhuse til leje i Danmark
Del
Se sommerhuse til min. 16 personer i Danmark Destinationer under Danmark
Dejligt sommerhus til 16 personer med swimmingpool i Toftum.
Dejligt sommerhus til 16 personer på 244 m², bygget i 2006 og beliggende på en 2.500 m² stor naturgrund i Toftum. Fra sommerhuset er der 3.400 m til havet, 400 m til Vadehavet og den nærmeste forretning ligger i en afstand af 2.800 m. Til dette skønne sommerhus hører en 70 m² stor terrasse, og i den indendørs swimmingpool er der mulighed for leg og hyggeligt samvær. Emne nr. 121-29-2495
Et kæmpe (luksus) sommerhus er det oplagte svar på spørgsmålet om hvor I skal tage hen næste gang I er mange der skal mødes. Se de mange fordele ved et kæmpe sommerhus og glæd dig til at komme af sted.

Kæmpe sommerhus – perfekt til den store gruppe

Et kæmpe sommerhus byder på mange fordele når I er mange der skal samles for at fejre en begivenhed, hygge jer med en større gruppe venner eller gense klassekammeraterne fra dengang for længe siden.

Desuden er et kæmpe sommerhus den perfekte løsning når firmaet eller sportsklubben skal væk fra dagligdagen for at lære hinanden bedre at kende og styrke sammenholdet til gavn for den fælles indsats.

Når man lejer et sommerhus i denne størrelse vil det ofte være et kæmpe luksus sommerhus, man kommer til at bo i. Det betyder at der ofte vil være swimmingpool og af og til også mulighed for at spille billard, bordfodbold og bordtennis.

Et kæmpe sommerhus til leje er bedre end et hotel

I mange tilfælde er et kæmpe sommerhus – luksus eller ej – et langt mere hyggeligt alternativ end et hotel. Det er simpelthen mere hyggeligt at være i sommerhuset, hvor man er tættere på hinanden end på en stak hotelværelser.

Desuden er der den store fordel ved at leje et kæmpe sommerhus at man bor i flot natur med masser af plads og frisk luft omkring sig. Havet er som regel aldrig langt borte, da langt de fleste sommerhuse i Danmark er opført langs kysten.

Det giver den fordel at børnene kan hygge sig med hinanden både ude og inde. De synes altid det er sjovt at gense fætre og kusiner eller jeres venners børn; og opholdet i et kæmpe sommerhus gør det bare 100 gange mere sjovt og hyggeligt end ellers.

Det er hyggeligt at bo i et kæmpe sommerhus. Langt bedre end et hotel. Man kan selv lave mad, samles i stuen, hygge og spise sammen. Og så er der plads til, at hver familie har sit eget værelse.

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark