Populært ferieland som har det hele
Del
Vælg mellem 17.539 sommerhuse Destinationer under Spanien
2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.
Komfortabel 2-værelses lejlighed til 2 personer i stueetagen med udsigt over bjergene og landskabet. Lejligheden ligger i et flerfamiliehus, omgivet af træer og marker med pool, udendørs brus og terrasse til medbenyttelse. Emne nr. 306-ES5088.180.4.
Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.

Sommerhus Spanien – Populært ferieland som har det hele

Badeferie ved de dejlige strande kan i Spanien nemt kombineres med storbyferie og masser af oplevelser – kulturelt og kulinarisk. Kunstinteresserede besøger især Segovia, Salamanca, Bilbao, Sevilla, Granada og Córdoba, som er yndede turistmål pga. deres historiske monumenter og andre turistattraktioner.

Klimaet i Spanien er noget varierende, og kan inddeles i tre typer; kontinentalt klima i indlandet, kystklima i nord og middelhavsklima langs syd- og østkysten. Langs kysten i det nordlige, er der et koldere klima, end det man ellers forbinder med Spanien, et atlantisk klima. Dette område er ikke et af de mest typiske turistrejsemål i Spanien, siden somrene er kølige, og vintrene er milde. På fastlandets højslette er der såkaldt kontinentalt klima, dvs varme somre og kolde vintre.

En af de mest berømte byer i Spanien, er naturligvis hovedstaden Madrid, som er et kommercielt og kulturelt centrum. For den kulturelt hungrende, kan hovedstaden byde på utroligt meget, museer, parker, kirker og tyrefægtningsarenaen Plaza del Toros, som kan rumme hele 14.000 tilskuere.

En anden vigtig by er Barcelona, som ligger på den spanske østkyst, i regionen Catalonien. Tager man en tur gennem Barcelonas centrum, vil man opleve smalle gader, men også den brede og lange boulevard, La Rambla. Boulevarden består af bl.a. boder, restauranter og butikker. Er man mere interesseret i gammel kultur, er der også utallige kirker, klostre og mange museer, såsom Picassomuseet.

For Spanien er turismen et dominerende erhverv: Besøgstallet ligger over 50 millioner årligt, hovedparten kommer fra nabolandene Frankrig og Portugal samt Tyskland og Storbritannien.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Spanien

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Spanien? Så bestil jeres feriehus Spanien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Spanien for enhver pengepung, og du kan derfor på kort tid finde netop det feriehus Spanien, der sikrer jer en afstressende ferie Spanien.

Lej sommerhus Spanien

Hos os er udlejning af sommerhuse Spanien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Spanien eller den feriebolig Spanien som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Spanien

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Spanien. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle