Fantastisk strandpromenade som vartegn
Del
Vælg mellem 2.802 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer ved Alicante
Landstypisk 2-værelses hus på 60 m² til 2 personer ved Alicante. Lille pool, to terrasser, have, grill, flot panoramaudsigt over landskabet. Der er 9 km til havet. Emne nr. 306-ES9710.888.1.
Alicante bærer tilnavnet ’den lysende by’ – og lyset i den spanske storby er også specielt. Glæd jer til at opleve den gamle bydel, strandene, varmen og lyset.

Sommerhus Alicante – Fantastisk strandpromenade som vartegn

Allerede romerne gav Alicante tilnavnet ’den lysende by’ – og lyset i den spanske storby er også specielt. Ved foden af Benacantil-klippen med den flotte fæstning Santa Barbara strækker havnebyen sig, med sine brede alléer, parker og den dejlige strandpromenade Paseo Explanada de Espana.

Den symboliserer bedst Alicantes sjæl og flair. Man slentrer på mere end 6 millioner farverige fliser langs havnen fra El Bairro til Pt. Canalajas. Her kan man i palmernes behagelige skygge besøge én af strandpromenadens udendørs serveringssteder eller de mange små boder.

Alicante er det urbane midtpunkt på Costa Blanca ved Spaniens østkyst. Her er der herlige sandstrande og en perlerække af hyggelige små badebyer i nærheden.

Overgangen fra Alicantes gamle bydel til det mere moderne Alicante markeres af den brede vej, Rambla de Méndez Núñez. Herfra er der nem adgang til shopping, flotte historiske bygninger og en kæmpe marked, der sælger alt indenfor frisk-varer.

Alicante er desuden rigt forsynet med golfbaner. Et besøg værd er også de to saltsøer ved Torrevieja, der er tilholdssted for tusindvis af flamingoer. Mere eksotisk dyreliv finder man eksempelvis i Terra Natura Benidorm, Safari Aitana Park og Mundomar Marin Park.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Alicante

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Alicante til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Alicante på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Alicante.

Lej sommerhus Alicante

Hos os er udlejning af sommerhuse Alicante nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Alicante eller den feriebolig Alicante som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Alicante

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Alicante. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Alicante

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Spanien

    Spanien er et af de mest populære ferielande i Europa. Regioner som Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca samt byer som Madrid, Barcelona eller Malaga er verdensberømte rejsemål, dertil kommer eftertragtede øer som Mallorca.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Córdoba/Baena.